Cosmin Olăroiu, selecţioner al Arabiei Saudite? Presa arabă îl anunţă interimar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Olaroiu. FOTO Adevarul
Cosmin Olaroiu. FOTO Adevarul

Deşi n-are parte de un sezon prea bun cu Al AhlI, fiind doar pe locul 8 în Emirate, Cosmin Olăroiu este foarte apreciat în zona arabă. Mai multe site-uri de sport au anunţat că Olăroiu va fi noul selecţioner al Arabiei Saudite.

Nu este vorba deocamdată despre o plecare definitivă de la Al Ahli, ci de preluarea băncii tehnice a naţionalei Arabiei Saudite pe termen scurt, ca interimar, timp de  lună, pentru Cupa Asiei. 

Negocierile dintre Al Ahli şi federaţia saudită au fost confirmate de şeicul Ahmed Al Khalifa, directorul executiv al clubului din Emirate. 

„E adevărat! Am primit ieri o cerere oficială din partea Federaţiei de Fotbal din Arabia Saudită pentru a-l ceda pe Cosmin pentru o lună. Vom studia, iar o decizie oficială va fi anunţată în cel mult 24 de ore“, a declarat Ahmed Al Khalifa, potrivit Gazetei Sporturilor. 

Olăroiu urmează să-l înlocuiască pe Lopez Caro, tehnicianul spaniol care a condus-o şi pe FC Vaslui şi care e banca naţionalei saudite din ianuarie 2013, fără mari rezultate. Recent, Caro a pierdut finala Cupei Golfului, 1-2 cu Qatar. 

Antrenorul român va fi „închiriat“ de la Al Ahli pentru a o conduce naţionala Arabiei Saudite la Cupa Asiei, competiţiei care se va desfăşura între 9 şi 31 ianuarie, în Australia. 

Arabia Saudită face parte din grupa B, alături de Uzbekistan, Coreea de Nord şi China. 

Olăroiu activează în zona Golfului din 2007. Le-a antrenat până acum pe Al Hilal (Arabia Saudită), Al Sadd (Qatar), Al Ain (Emiratele Arabe Unite) şi Al Ahli Dubai (Emiratele Arabe Unite).

Citeşte şi 

ANALIZĂ Furtună în deşert. Toţi antrenorii români care activează la arabi au probleme la echipe în acest sezon

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite