Clujul a dat-o în bară: cu 11 zile înainte de meciul România – Muntenegru vânzarea biletelor s-a oprit. Explicaţiile FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima partidă a echipei naţionale din preliminariile Mondialului din 2018 ar trebui să se joace pe „Cluj Arena“, însă, în acest moment, totul e în ceaţă.

Asta pentru că, după festivalul „Untold“, desfăşurat între 4-7 august pe „Cluj Arena“, gazonul a fost distrus.

A fost un rezultat aşteptat şi toată lumea ştia că, după „Untold“, gazonul trebuie înlocuit, astfel încât arena clujeană să găzduiască România – Muntenegru. Din păcate, aşa cum se întâmplă în România, de la teorie până la practică e cale lungă.

La două săptămâni şi jumătate după „Untold“ şi cu 11 zile înainte de România – Muntenegru, gazonul de pe „Cluj Arena“ nu s-a reparat şi o inspecţie UEFA i-a alertat pe şefii Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

Ei au anunţat că vânzarea biletelor s-a sistat, momentan, ceea ce înseamnă că, din cauza problemelor cu gazonul, e posibil ca tricolorii să fie nevoiţi să evolueze pe o altă arenă. În acest moment, variantele cele mai plauzibile sunt stadionul CFR-ului sau „Arena Naţională“.

Ce spune FRF?

„În urma inspecţiei UEFA începută ieri, 23 august 2016, la Cluj Arena, având ca subiect condiţiile de disputare ale partidei România-Muntenegru din preliminariile CM 2018, a fost întocmit un raport de specialitate şi trimis către forul continental.

Până la data la care concluziile UEFA vor fi comunicate Federaţiei Române de Fotbal, am decis sistarea temporară a procesului de vânzare a biletelor pentru partida din 4 septembrie 2016.

Suporterii care au achiziţionat deja bilete pentru acest meci, precum şi toţi ceilalţi suporteri ai echipei naţionale, vor primi, de îndată ce vor fi comunicate, informaţii cu privire la concluziile UEFA şi opţiunile derivate din acestea prin care vor putea susţine “tricolorii” în drumul spre Mondial“, e comunicatul de pe frf.ro.   

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite