Cîrţu renunţă la italieni ca să joace românii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul tehnician al CFR-ului îi scoate din echipă pe De Zerbi şi Piccolo, oamenii aduşi de Mandorlini, şi mizează pe fotbaliştii autohtoni. Surpriza va fi titularizarea lui Rada ca fundaş stânga. Prima şedinţă de pregătire a campioanei sub comanda lui „Sorinaccio“ a fost urmărită de 100 de fani. Supervizor a fost preşedintele Iuliu Mureşan.

Cîrţu a împărţit lotul în două, pentru un joc-şcoală. În echipa „titularilor", surprizele olteanului au fost folosirea lui Rada pe post de fundaş stânga şi absenţa lui Piccolo. De asemenea, italianul De Zerbi, adus la Cluj după negocieri care au durat câteva luni, nu l-a impresionat cu nimic pe Cîrţu, care l-a trimis în formaţia „rezervelor".

Cadu şi Alcantara rămân stâlpii apărării şi sub comanda noului antrenor, în timp ce în banda dreaptă Panin îi ia faţa lui Tony pentru un loc în primul „11". La mijloc, Hora, Mureşan şi Culio sunt piesele de bază.

„Simt că putem obţine un rezultat bun"

Lupta pentru postul de al doilea mijlocaş central se dă între Costa şi Dică, dar ultimul pare să fie mai pe placul lui Cîrţu datorită tehnicităţii sale superioare. În atac va juca Traore, susţinut de Bastos, unul dintre cei mai în formă fotbalişti ai campioanei. Astfel, Veloso şi Edimar, care nu trec prin cea mai bună formă, vor lua loc pe bancă.

Cîrţu a vorbit despre partida din această seară, care va marca debutul său ca antrenor în grupele Ligii Campionilor. „Bineînţeles că am emoţii, dar e ceva normal. Mi-a plăcut participarea jucătorilor la antrenamente. Simt că ei înţeleg importanţa acestei partide. Faptul că avem 13 jucători din lotul care a învins AS Roma, în 2008, reprezintă un plus de omogenitate pentru noi. Eu simt că putem obţine un rezultat bun", a spus „Sorinaccio". Acesta a făcut şi o analiză a adversarului: „Streller şi Frei sunt doi jucători cu mare experienţă, care vor avea parte de o atenţie specială. Un alt jucător care m-a impresionat este Shaqiri".

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite