Cîrţu, îmbrâncit de „gorilele“ lui Mititelu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Cîrţu, o legendă vie a fotbalului craiovean, a fost fugărit miercuri seară de câţiva „malaci" plătiţi de Adrian Mititelu. Alături de Gigi Neţoiu şi de Rodion Cămătaru, antrenorul care a câştigat eventul cu Universitatea Craiova în 1991 a participat la o emisiune TV a unui post local din Craiova, ce avea drept subiect înfiinţarea unei noi echipe de fotbal în oraş.

 La ieşirea de la postul TV, Cîrţu a fost aşteptat de două dintre „gorilele" patronului Universităţii Craiova, Petrică şi „Calu", care au fost la un pas să-i aplice o corecţie fizică.

„Unul dintre bodyguarzi a încercat să mă lovească. Am fost împins, aşa, la intimidare. Nu o să las nelămurită problema. O să-i chem la poliţie să discutăm. Sunt de 55 de ani în oraşul ăsta şi am pretenţia ca să nu mă agreseze nimeni pe stradă, aşa cum eu nu agresez pe nimeni. Dacă ţăranul ăsta de la Valea Boului crede că aşa trebuie să se comporte în oraşul Craiova, e treaba lui. S-a mai întâmplat o dată să fiu agresat de Mititelu pe stradă", a declarat Cîrţu. În replică, Mititelu susţine că a fost jignit de Sorin Cîrţu în timpul emisiunii respective.

„El e agresorul de fapt şi acum pozează în victimă. Băiatul ăsta, care nu e bodyguard, ci un băiat cu studii superioare, i-a spus: «Băi, Cîrţule, dar competent eşti tu!». Atât i-a spus. Şi în momentul acela a început o ploaie de înjurături à la Cîrţu, pentru că el este cel mai scârbos om de pe planetă la înjurături. N-a fost nimic altceva decât o agresiune verbală", a povestit Mititelu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite