Ciprian Marica o apără pe Simona Halep: "Nu poţi învinge la nesfârşit!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei naţionale, Ciprian Marica, nu e de acord cu cei care au contestat-o pe Simona Halep după eşecul cu Ekaterina Makarova de la Australian Open.

Ciprian Marica e suporterul necondiţionat al Simonei Halep. În trecut, fotbalistul i-a trimis tenismenei un tricou al echipei naţionale. Acum, atacantul de la Konyaspor şi al selecţionatei României a sărit în apărarea Simonei Halep, cu un mesaj postat pe facebook. 
"Am citit astăzi o mulţime de opinii după meciul Simonei cu Makarova. E normal sa te bucure o victorie şi sa te supere înfrângerea. Dar la fel de normal e să-i fii alături celui care ţi-a produs atâtea bucurii.
Dragi prieteni, într-o luptă sportivă unul câştiga şi unul pierde. Nu poţi învinge la nesfârşit, mai ai şi zile proaste în care nu-ţi iese nimic. După o înfrângere, cei care sunt alături de tine îţi dau energie şi forţă sa revii mai puternic. Nimeni nu suferă mai mult decât învinsul, cel care a făcut sacrificii, a muncit enorm sa ajungă unde şi - a dorit. Dacă am fost alături de Simona la victorii, sa o susţinem şi acum când a avut un accident sportiv! Baftă multă Simona! Baftă multă fetelor la Fed Cup! Hai România!".

Ciprian Marica a făcut cadou două tricouri: Simonei Halep şi lui Klaus Iohannis. 

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite