Cine e tenismena de top care a pozat goală ca să se răzbune pe tatăl ei dictator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a vorbit cu mama ei, Daily Mail a scos la iveală povestea jucătoarei poloneze de 27 de ani, una dintre cele mai bune din circuit.

Agniezzka Radwanska (27 de ani) a debutat ieri la Wimbledon cu o victorie împtoriva Katerynei Kozolva, din Ucraina. Locul l3 în lume, poloneza este poreclită Profesoara pentru magia cu care plasează mingile din situaţii imposibile. 

Ea s-a născut la Cracovia şi a crescut într-o familie catolică alături de tatăl Robert, mama Marta şi sora Ula. A început să lovească mingi de burete de la câţiva ani, după care a cucerit diverse trofee la nivel de copii. Agnieszka a fost antrenată pentru mulţi ani de autoritarul ei tată, care impunea un regim strict şi îi interzicea fiicei oportunitatea unei vieţi amoroase.

Inevitabil, avea să se producă şi ruptura. Marta, mama Agnieszkăi, a povestit pentru Daily Mail că primul şoc s-a produs în 2010. Atunci, un avion care îi ducea pe prim-ministrul polonez şi alţi 95 de oficiali la ceremoniile de comemorare a victimelor celui de-al doilea război mondial a s-a prăbuşit la Smolensk. 

Tatăl jucătoarei, cunsocut pentru părerile sale de dreapta, a scris câteva păreri politice pe blogul jucătoarei, ca şi cum acestea ar fi fost postate chiar de Agnieszka, ceea ce a deranjat-o teribil. În acelaşi an, părinţii jucătoarei s-au despărţit, iar tatăl tenismenei a început o nouă relaţie. Agnieszka i-a interzis tatălui să/şi aducă noua iubită la turnee, iar la sfârşitul lui 2011 a renunţat la serviciile lui. 

 WIMBLEDON: Victorie de senzaţie pentru Simona Halep!

Dovada că Bellu şi Bitang şi-au încasat lefurile, din bani publici, şi când au lipsit de la antrenamente. Documentul e semnat de ministrul Elisabeta Lipă

Simona Halep, dezbrăcată de secrete: „Oamenii ar fi surprinşi dacă ar afla că îmi este teamă de...“

Mutu mătură pe jos cu Piţurcă şi Iordănescu: „N-au nicio tactică, nicio idee ofensivă“. De ce s-a retras

A urmat o perioadă în care Agnieszka Radwanska a făcut tot posibilul să îi facă în ciudă tatălui său: a pozat goală pentru ESPN, şi-a făcut un iubit şi a mers cu sora sa Ula la petreceri. "Pe Robert cu siguranţă au deranjat-o pozele în care a apărut nud. Eu m-am uitat la ele, mi-am dat seama că nu arată chiar totul şi că mari sportivi au făcut-o", a declarat Marta, mama jucătoarei. Pentru aceste imagini, Agnieszka şi-a pierdut şi calitatea de ambasador al unui grup de tineri catolici. 

Pe plan personal, lucrurile au evoluat bine pentru jucătoarea de tenis. Radwanska este deja de trei ani cu Dawid Celt, fostul ei partener de antrenament, iar relaţia se îndreaptă spre un mariaj. "Agnieszka ar vrea să mai joace până la 30 de ani, după care să-şi întemeieze o familie", a spus Marta pentru Daily Mail. 

Trădare în stafful Simonei Halep. Un membru al staffului ei a plecat în echipa unei rivale

Radwanska a pozat goală pentru ESPN

radwanska foto espn.com

Agnieska şi iubitul ei, Dawid Celt

radwanska foto womentennisblog.com
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite