Cine e managerul Simonei: Virginia Ruzici sau Ion Ţiriac?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep şi Ion Ţiriac FOTO EPA
Simona Halep şi Ion Ţiriac FOTO EPA

Virginia Ruzici clarifică aspectele legate de echipa din spatele Simonei Halep şi anunţă şi numele antrenorului pentru turneele de la Madrid, Roma şi Paris.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Virginia Ruzici afirmă răspicat: "Eu sunt managerul SImonei!"

Şi-atunci, care e rolul lui Ion Ţiriac? "I-am cerut o mână de ajutor în vederea unor contracte şi a unor sfaturi tenisistice. Se ştie, Ion Ţiriac a fost managerul meu şi este omul în care am cea mai mare încredere. Mulţumim pentru asta, şi eu, şi SImona. Nu e neobişnuit ca un manager independent, ca mine, să apeleze la ajutor pe anumite aspecte, chiar la firme mari. Eu sunt conştientă că am nevoie de ajutor pentru a mă ocupa de interesele unei jucătoare de vârf, cum este Simona, şi atunci m-am îndreptat spre oamenii pe care îi cunosc, cum este Ion Ţiriac şi mâna sa dreaptă, Gerard Tsoboniain". 

Virginia Ruzici a mai spus că, în afara lui Victor Ioniţă, Simona va primi ajutorul lui Daren Cahill şi la turneele de la Madrid, Roma şi Paris. Fostul antrenor al lui Andre Agassi face parte din echipa adidas şi i-a oferit sprijin Simonei la Indian Wells şi la Miami.  

Cine a câştigat disputa Serena - Simona pentru "Jucătoarea lunii martie"

Întrebarea zilei: cum a rămas Amelie Mauresmo însărcinată?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite