Cei mai mari sportivi ai României s-au întîlnit la Soci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai mari sportivi din istoria României s-au întîlnit la convenţia SportAccord World Sport şi Business Summit, desfăşurată la Soci.

Ion Ţiriac, Gabriela Szabo, Ilie Năstase, Nadia Comăneci au fost alături de Marius Vizer, cel care este preşedintele Sport Accord.

Preşedintele Federaţiei Române de Kempo, Amatto Zaharia şi preşedintele Federaţiei Române de Arte Marţiale, Florentin Marinescu, s-au întâlnit la Soci cu Andreea Răducan, campioană olimpică în gimnastică, prezentă şi ea la convenţia SportAccord World Sport şi Business Summit, în calitate de reprezentată a sportului în care a obţinut performanţă la cel mai înalt nivel.
Îndrăgită pentru cele două medalii cucerite  la Jocurile Olimpice de la Sydney şi pentru trofeele de la Campionatele Mondiale şi Europene, Andreea îmbrăţişează în prezent meseria de jurnalist. Despre Florentin Marinescu trebuie menţionat că este un nume respectat în domeniul artelor marţiale, fiind recunoscut drept unul dintre pilonii karate în România, sport căruia şi-a dedicat peste patru decenii.

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite