Cea mai sexy jucătoare din istoria tenisului arată spectaculos şi la 45 de ani. N-are iubit, dar s-a apucat de cântat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu destul de mult înainte ca iubitorii tenisului să-şi delecteze privirile cu formele Anei Ivanovici sau ale Mariei Şarapova, o altă jucătoare făcea furori pe terenurile de tenis.

Creolă cu ochii verzi şi un trup perfect, Gabriela Sabatini se străduia din răsputeri la începutul anilor 1990 să spargă rivalitatea dintre Monica Seleş şi Steffi Graff. Din punct de vedere sportiv a reuşit foarte rar, fiind nevoită să se mulţumească doar cu locul trei în lume, dar ca frumuseţe a dat clasă tuturor. 

Sabatini, născută în Argentina dar cu origini italiene, are acum 45 de ani şi arată perfect. Locuieşte vara la Buenos Aires iar iarna la Boca Raton, în Florida, şi îşi ocupă timpul cu afacerile.Deşi este o femeie râvnită, Gabriela n-are momentan niciun iubit. Şi-a descoperit pasiunea pentru călărie, ciclism şi cântat şi se implică în campanii umanitare pentru ajutarea copiilor şi a persoanelor sărace, desfăşurate de UNICEF, UNESCO şi alte organizaţii.

Gabriela Sabatini s-a lăsat de tenis la doar 26 de ani. Avea 27 de titluri cucerite, dar un singur Grand Slem (US Open - 1990). În plus, era vice-campioană olimpică la Seul în 1988. La zece ani după retragere, ea a anunţat că a luat această decizie din cauza unor ameninţări cu răpirea, care au determinat-o să-şi trăiască viaţa în linişte, departe de lumina reflectoarelor.Tot atunci ea a dezvăluit şi că în adolescenţă era foarte timidă şi doin acest motiv de câteva ori a preferat să piardă nişte meciuri importante, pentru a evita contactul cu reporterii, care i-ar fi solicitat declaraţii. Anul trecut, Gabriela Sabatini a revenit pe terenul de tenis, pentru o partidă demonstrativă, contra Monicăi Seleş, la Madisson Square Garden din New York.  

De-a lungul timpului, Sabatini a avut destule relaţii, mai mult sau mai puţin recunoscute, dar presa susţine că printre cei care i-au fost iubiţi sunt Leo Montero, Howard Carpendale, Ricky Martin, Michael Bolton, Henri Leconte, Mickey Rourke, Frank Unkelbach, Donald Trump, Prinţul Albert de Monaco sau Guillermo Roldan.

Vrei să o întâlneşti pe Simona Halep? Vine azi la un mall din Bucureşti pentru poze şi autografe

Novak Djokovici, la un pas de un record istoric: 100 de milioane de dolari din tenis!

image
image
image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite