Ce a spus Ianis Hagi după debutul cu gol de trei puncte din campionatul belgian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ianis Hagi a marcat la debutul într-un meci oficial pentru KRC Genk, în meciul câştigat de formaţia sa, scor 2-1, cu echipa Kortijk, în prima etapă a campionatului Belgiei.

Hagi a intrat pe teren în minutul 74 şi a marcat în minutul 76. Pentru Genk a mai marcat Nygren '51, în locul căruia a intrat Hagi, iar pentru Kortijk a înscris De Sart '13. 

La final, Ianis Hagi a fost chestionat despre debutul perfect. "E o senzaţie minunată să intru pe teren şi să dau golul decisiv. Vreau să le mulţumesc colegilor mei pentru cele două săptămâni minunate pe care mi le-au oferit de când am venit. Simt că suntem o familie de jucători tineri, fără ei nu aş fi putut să debutez astfel. Sunt fericit cu cele trei puncte, am început sezonul aşa cum ne doream. Acest sezon va fi o călătorie lungă, nu va fi uşor, dar suntem înfometaţi să câştigăm meciuri. Sunt nerăbdător să muncesc din greu şi să îi fac pe colegii mei mândri de mine. Acesta sunt eu: dau 100% la fiecare meci pentru a-mi ajuta colegii”, a declarat Hagi la finalul meciului.

VEZI GOLUL ÎNSCRIS DE IANIS HAGI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite