Ce recomandare are antrenorul Serenei Williams pentru Simona Halep. Poate fi cheia succesului la Roland Garros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena e antrenată de Patrick Mouratoglou
Serena e antrenată de Patrick Mouratoglou

Patrick Mouratoglou, antrenorul care a făcut din Serena Williams numărul 1 mondial, a vorbit despre Simona Halep şi despre viitorul ei.

Francezul, aflat momentan într-o perioadă d epauză ca antrenor din cauza faptului că Serena este însărcinată, a vorbit pentru treizecizero.ro despre Simona Halep şi potenţialul ei de a deveni campioană la Roland Garros.

"Simona are un antrenor foarte bun în persoana lui Darren Cahill, şi sunt sigur că ei doi ştiu ce au de făcut mai bine decât oricine altcineva. La ora asta, joacă foarte bine şi în mod categoric are potenţial pentru a câştiga un Grand Slam. Să sperăm că se va întâmpla în curând. Mai ales în această perioadă, când Serena lipseşte, dacă va câştiga un Slam mă voi bucura pentru ea, pentru că apoi, când Serena va reveni, nu voi mai fi aşa de bucuros dacă Simona va câştiga" 

"Simona Halep, este, dintre toate pretendentele, favorita. Deşi ea încearcă să ne spună că nu-i adevărat, pentru că presiunea e mare. O înţeleg, e un turneu deschis, dar ea este favorita. Este adevărat că nu este favorită atât de categoric cum este Nadal la băieţi, dar este favorită mai multe motive: joacă bine pe zgură, are o perioadă bună acum şi a mai făcut o finală aici"

"Pentru toţi jucătorii care au o şansă să câştige, este crucial cum vor face faţă presiunii. Cred că mai ales pentru Simona va fi dificil. Este dificil pentru toată lumea, bineînţeles. Dar pentru ea mai cu seamă, pentru că se gândeşte: ”Pot să câştig primul meu Slam, am şanse mari, toată lumea tenisului se aşteaptă ca eu să câştig pentru că sunt bună pe zgură, joc bine acum, am mai făcut finală aici etc”, şi din acest motiv simte multă presiune, care este dificil de gestionat. Felul cum va face faţă va avea un impact decisiv asupra rezultatului final" 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite