Ce meniu se serveşte la nunta lui Messi şi cum arată localul în care argentinianul se însoară azi cu Antonella Roccuzzo, pe care o iubeşte din copilărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Messi e unic nu doar pe terenul de fotbal, ci şi în viaţa de toate zilele, pentru că povestea de dragoste care i-a marcat viaţa nu are deocamdată echivalent în lumea fotbalului.

Fotbalistul argentinian se însoară azi, la Rosario, oraşul său natal, cu iubita lui Antonella Roccuzzo, eveniment la care sunt aşteptaţi toţi fotbaliştii Barcelonei, unii dintre foştii colegi, dar şi multe dintre vedetele naţionalei Argentinei, plus mijlocaşul lui Chelsea, Cesc Fabregas, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Leo. Messi şi Antonella sunt împreună de-o viaţă, deşi un timp au fost despărţiţi, din cauza faptului că fotbalistul a plecat în Spania, iar ea a rămas în Argentina. S-au cunoscut când el avea nouă ani, iar ea opt ani. 

Antonella este verişoara unui fost coleg de echipă la juniori a lui Messi, Lucas Scaglia, şi el fotbalist, dar numai de nivel mediu. Scaglia şi Messi băteau mingea toată ziua, iar Antonella se ţinea după verişorul ei, chiar dacă practica gimnastica, sport pe care avea să-l abandoneze în adolescenţă. Leo şi cea care îi va deveni soţie s-au prins în jocurile copilăriei şi îşi trimiteau bileţele cu dedicaţii. Lanţul de aşa zisă iubire a ţinut până în 2000, când Messi a plecat la Barcelona, ochi fiind de scouterii clubului catalan. Antonella a rămas acasă, alături de părinţii ei şi a continuat să studieze.  Timp de patru ani, cei doi şi-au vorbit sporadic şi abia dacă s-au văzut de câteva ori în scurtele vacanţe pe care viitorul mare fotbalist le-a petrecut în Argentina natală.

image

A studiat stomatologia, pasionată de nutriţie

Momentul care i-a unit din nou a fost unul tragic. Antonella şi-a pierdut un prieten foarte drag într-un accident rutier şi auzind acest lucru, Leo a zburat din Spania pentru a fi alături de ea, deşi nu avea decât 17 ani. Atunci au decis să fie împreună pentru totdeauna, chiar dacă abia din 2007, după alţi patru ani, au făcut publică relaţia lor. Anto, poreclită în copilărie Bruneta, a studiat stomatologia la Rosario, dar apoi s-a axat pe nutriţie, domeniu care o pasionează. De altfel, ea este cea care a preluat sfaturile lui Guardiola, cel care a schimbat modul de alimentaţie la Barcelona, şi le-a adaptat nevoilor iubitului ei. I-a scos lui Messi zahărul din meniu, l-a pus să mănânce multă carne albă, iar rezultatele s-au văzut.

Paradoxal, Antonella nu e pasionată de fotbal, dar asta nu înseamnă că lipseşte de la meciurile Barcelonei. e mereu prezentă acolo, alături de cei doi fii pe care i-a dăruit celui mai bun jucător din lume: Thiago (5 ani) şi Matteo (1 an şi jumătate). ea evită pe cât poate apariţiile publice, dar este cea care gestionează imaginea lui Messi, alimentând conturile de pe reţelele sociale ale acestuia cu fotografii de familie sau cu prietenii. De curând, Anto şi-a deschis împreună cu Sofia, soţia lui Luis Suarez, un magazin de pantofi în Barcelona, reprezentanţă a lanţului Ricky Sarkany. Antonella are două surori Paula şi Carla, ele fiind primele care au aflat despre relaţia cu Messi.

image

Foarte important, Antonella a fost şi pe placul Celiei, mama fotbalistului, de ale cărui sfaturi acesta ţine cont. Antonella şi Celia se înţeleg foarte bine, ele locuind practic în aceeaşi casă. Messi stă la Barcelona cu toată familia sa. A cumpărat o casă în care fiecare are etajul lui. Părinţii, fraţii Rodrigo şi Mathias şi sora Maria Sol, împreună cu familiile lor se ocupă de afacerile lui Messi.

Relaţie cu două fotomodele

Deşi Messi nu a confirmat niciodată, presa a dezvăluit că el ar mai fi avut două relaţii înainte de a fi oficial cu Antonella. Prima a fost cu modelul argentinian Macarena Lemos, în 2005. După spusele ei, relaţia s-a terminat din cauza mamei starului de la Barcelona, care nu o suferea deloc. ”Mă urmărea peste tot. Odată m-a întâlnit într-un supermarket şi a început să mă înjure. A vrut să mă atace cu o tigaie”, a povestit Macarena, cea care peste câţiva ani avea să mărturisească un lucru şocant, şi anume că a devenit lesbiană. Cea de-a doua ar fi fost tot cu un model, Luciana Salazar (28 de ani), cea care la Mondialul din 2006 a fost "mascota" nationalei Argentinei. Imediat dupa aventura cu Messi, Luciana Salazar (foto) s-a combinat cu jucatorul de tenis Juan Martin Del Potro.

image

La nuntă nu a fost invitat şi Diego Maradona, confirmându-se astfel relaţiile reci pe care Messi le are cu acesta. Pe lista invitaţilor nu se regăseşte nici fostul antrenor al Barcelonei, Luis Enrique.

Cântă prietena lui Aguerro

Atmosfera la nuntă va fi întreţinută de o formaţie din Uruguay, Rombai y Marama, care îi place forate mult atât lui Messi cât şi Antonellei. În plus, va cânta şi Karina, o cântăreaţă din Argentina, care este prietena lui Kun Aguerro, cel mai apropiat coechipier al lui Messi, de la naţională. Cum de la nuntă nu va lipsi Shakira, soţia lui Gerard Pique, nu este exclus să urce şi aceasta pe scenă.

Meniu şi local de lux

Publicaţia argentiniană Clarin a dezvăluit meniul de la nunta celor doi. În cadrul acestuia se regăsesc atât preparate din bucătăria internaţională, cât şi din cea argentiniană. Nunta anului, cum a fost numită ea la Buenos Aires, va avea loc la City Center Rosa, cel mai luxos hotel din Rosario. În apropierea acestuia a avut loc nu demult o răfuială cu împuşcături şi decese, dar Messi a angajat o firmă de securitate israeliană, la care a mai apelat şi în alte cazuri, una dintre cele mai performante din lume.

260 de invitaţi sunt aşteptaţi la nunta lui Messi

155 de jurnalişti sunt acreditaţi la eveniment

city
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite