Care e poziţia Federaţiei Române de Tenis în cazul suspendării drastice a lui Ilie Năstase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Năstase a fost pedepsit de Federaţia Internaţională de Tenis, până la 31 decembrie 2020 fiind nevoit să stea în afara competiţiilor organizate de aceasta.

În aceste condiţii, Ilie nu mai poate fi căpitanul echipei de Fed Cup a României. ”Federaţia Romană de Tenis a luat cunostinţă de decizia ITF în cazul lui Ilie Năstase, o respectă, dar, din punctul nostru de vedere, este prea dură, acuzaţiile care i se aduc fiind exagerate. Vom discuta cu casa de avocatură care ne reprezintă şi, împreună cu Ilie Năstase, vom decide ce facem în continuare. Avem 21 de zile pentru a face apel”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.

Conform comunicatului ITF, Năstase a fost pedepsit pentru remarcile la adresa Serenei Williams, care au fost catalogate drept rasiste, pentru “avansurile sexuale făcute căpitanului echipei de Fed Cup a Marii Britanii”, Keothavong, pentru ameninţări şi injurii la adresa reprezentanţilor presei prezente la Mamaia, la meciul de Fed Cup România – Marea Britanie, şi pentru ameninţări şi injurii la adresa oficialilor partidei şi ai membrilor echipei de Fed Cup a Marii Britanii, precum şi pentru refuzul de a părăsi arena de joc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite