Campionatul MotoRC a ajuns la final: Cum arată bilanţul unui sezon desfăşurat în pandemie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motociclism

MotoRC şi-a dus la bun sfârşit sezonul, în ciuda întreruperilor din primăvară şi a situaţiei ulterioare bazate pe precauţie, pe fondul pandemiei de COVID-19.

În pofida perioadei incerte, echipele angrenate în competiţie au reuşit o serie de repere, importante pentru acest sport. 

Spre exemplu, Team BMR EXE Software a recrutat, antrenat şi clasat un adolescent de 16 ani, Ionuţ Alexandru, care a bifat performanţa de a încheia campionatul pe podium, clasându-se pe a treia poziţie, la clasa Stock 300. Acţiunea a fost parte dintr-un program care rămâne prioritar, de recrutare şi antrenare a copiilor, care ar putea fi viitorii campioni de motociclism viteză ai României.

Unul dintre rezultatele notabile ale Team BMR EXE Software a fost cooptarea lui Florin Bîrlădeanu şi Bogdan Buleandra, piloţi care au încheiat campionatul pe poziţia a doua fiecare la clasa sa, Stock 600, respectiv clasa Regina, Stock 1000. De asemenea, Radu Georgian a câştigat detaşat primele trei curse în care a participat şi, în ciuda accidentării care l-a împiedicat să continue, a completat podiumul la Rookies 600, fiind pe a treia poziţie. 

„Anul acesta, ne-a adus o serie de reuşite, de care suntem cu atât mai mândri, având în vedere faptul că au fost nişte luni dificile la nivel global. Am reuşit o serie de borne istorice pentru echipa noastră şi am ales să facem lucrurile la un standard tot mai ridicat, beneficiind de experienţa unui coach, Dan Mainescu, un pilot de motociclism viteză foarte experimentat şi un antrenor extraordinar, care ne-a inspirat şi motivat, pe parcursul acestui sezon”, a declarat Cătălin Tudor, managerul Team BMR EXE Software. 

Rezultatele obţinute de Team BMR EXE Software încununează un parteneriat de doi ani alături de compania românească de IT, EXE Software, care a susţinut echipa îndeaproape, de-a lungul ultimelor sezoane, având drept scop promovarea unui sport pe cât de puţin promovat în România, pe atât de spectaculos. 

„Ne bucurăm că am avut ocazia să trăim experienţa motociclismului viteză, alături de o echipă cu care împărtăşim aceleaşi valori şi îi felicităm pe cei de la Team BMR, pentru rezultatele din acest sezon. S-a dovedit, încă o dată, că performanţa, indiferent de domeniu, poate fi atinsă numai prin multă muncă şi dedicare”, a declarat Sorin Cosmescu, CEO EXE Software.

Despre Team BMR EXE Software

Team BMR EXE Software evoluează atât în MotoRC, cât şi în Campionatul Naţional şi Est European, reuşind clasări pe podium la ambele competiţii, atât în sezonul 2019 şi 2020. Obiectivele Team BMR EXE pentru anul viitor rămân participarea la clasele Stock 1000 şi Stock 600 şi continuarea programului de scouting şi trening a copiilor, în vederea participării la clasa de Stock 300. Detalii despre Team BMR sunt disponibile pe teambmr.ro, Facebook şi Instagram. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite