Oţelul Galaţi, campioana Ligii I din 2011, este aproape de desfiinţare: „Trăim ultimele clipe”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cluburile care a reprezentat România în Liga Campionilor, în ultimii ani, Oţelul Galaţi, este în colaps financiar şi are un viitor sumbru.

„Sunt îngrijorat de situaţia critică în care a ajuns clubul, care este în pragul falimentului şi, implicit, al desfiinţării! Clubul este sortit pieirii şi acest lucru mă mîhneşte profund. Oţelul Galaţi pare să îşi trăiască ultimele clipe şi este păcat de toată istoria de 50 de ani, de blazonul şi de palmaresul acestui club, care a demonstrat că înalta performanţă se face cu mult suflet, cu dăruire, cu atitudine şi solidaritate, nu cu bani mulţi! Cred că aş putea găsi cîţiva oameni de afaceri cu potenţial, interesaţi să investească la Oţelul, pentru a duce mai departe tradiţia şi palmaresul acestui club.", a spus Marius Stan, într-o scrisoare deschisă adresată suporterilor gălăţeni. Stan este cel care i-a încredinţat clubului afaceristului Dan Adamescu, sperând că acesta va investi în continuare, conform înţelegerii.

„Eu le-am predat Oţelul la cheie, cu mulţi bani în cont şi cu o carte de vizită frumoasă şi le cer să fie responsabili măcar în al 12-lea ceas şi să ducă tradiţia mai departe. Oţelul nu poate dispărea pur şi simplu! Atrag atenţia celor care vor desfiinţarea clubului că va fi un fenomen social serios de care sînt direct răspunzători!", a mai spus actualul primar al oraşului Galaţi.

Oţelul a câştigat campionatul în 2011, jucând direct în Liga Campionilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite