Buzărnescu a scăpat ieftin: The New York Times a scris ce a păţit românca la Montreal. Prima reacţie a Mihaelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imaginile cu Mihaela Buzărnescu (20 WTA) au făcut înconjurul lumii în ultimele ore. Sportiva de 30 de ani s-a prăbuşit pe teren în setul decisiv al meciului cu Elina Svitolina (5 WTA) şi a plâns în hohote.

Mihaela Buzărnescu a fost scoasă de pe teren în scaunul cu rotile şi, având în vedere reacţia terifiantă a româncei, în momentul în care a căzut pe teren în încercarea de a ajunge o minge, mulţi au crezut că „Miki“ şi-a fracturat glezna.

Din fericire însă, nu e vorba de aşa ceva, după cum a informat reputatul jurnalist „The New York Times“, Ben Rothenberg, specializat pe tenis. Potrivit Telekom Sport, americanul a scris pe reţelele de socializare despre gravitatea accidentării suferite de Buzărnescu.

„La Montreal, se vorbeşte că Buzărnescu a suferit o entorsă la gleznă. Mă bucur că nu e ceva mai serios după cât de brutal a fost acest moment“, a scris Rothenberg.

Şi Mihaela Buzărnescu a transmis un scurt mesaj prin intermediul ziarului „Libertatea“ pentru fanii săi: „Mulţumesc tuturor celor care s-au gândit la mine. Mâine (n.r. - azi) voi afla mai multe“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite