Burlacu, primul român în All Star Game-ul european

0
Publicat:
Ultima actualizare:

unei săli pline, a fost şi un concurs de slam-dunkuri, au venit majoretele celor de la Chicago Bulls. A fost un meci-spectacol, iar implicarea a fost mai mică pentru ca jucătorii să nu se

unei săli pline, a fost şi un concurs de slam-dunkuri, au venit majoretele celor de la Chicago Bulls. A fost un meci-spectacol, iar implicarea a fost mai mică pentru ca jucătorii să nu se accidenteze" au fost primele cuvinte ale lui Burlacu la revenirea în ţară. "Cei de acolo m-au întrebat unde joc, cum este campionatul. Alţii auziseră despre baschetul din România şi m-au întrebat ce se mai întâmplă pe acolo. Se poate ca unii să vină să joace şi în România. Dacă Bulatovici, care a fost campion mondial, a decis să vină în România, de ce să nu vină şi alţii? Dar, avem probleme în ceea ce priveşte sponsorizarea, pentru că legea îi fugăreşte pe investitori. Toţi se duc la fotbal şi când încep investigaţiile acolo, atunci se lasă", a mai spus, supărat, baschetbalistul.
Referindu-se la planurile de viitor, Burlacu îşi doreşte ca în vară să plece la o echipă tare din Europa. "Sunt conştient de valoarea jucătorilor din campionatele tari ale Europei şi nu trebuie decât să mă pregătesc. În Cipru, au fost mulţi agenţi şi, sper, ca din vară, să joc în Europa", a încheiat pivotul.

Grăsani pe post de majorete
Spectatorii prezenţi la eveniment au avut parte de un spectacol de zile mari. Pe lângă ceea ce au oferit jucătorii pe teren, spectacolul a fost întreţinut şi de un grup de "majoreţi". "The Matadors" sunt un grup de bărbaţi supraponderali care îmbracă haine de femei şi încearcă să imite mişcările "majoretelor adevărate". Ei au fost atât de apreciaţi încât şi jucătorii i-au felicitat atunci când au ieşit de pe teren. De asemenea, concursurile de slam-dunkuri i-au ridicat în picioare pe cei 6.000 de spectatori.

Ce este All Star Game-ul european?
Competiţia poartă acest nume din anul 2004, când, de altfel, s-a desfăşurat şi prima ediţie, în Ucraina, în timp ce ediţia de anul trecut s-a desfăşurat tot în Cipru, la Nicosia. Prin victoria de marţi seară, selecţionata formată din jucătorii din afara continentului conduce cu 3-0 echipa Europei. Înainte de apariţia acestei dispute, în Europa avea loc o înfruntare între starurile din Est şi starurile din Vest. Aceasta s-a desfăşurat din 1996 până în 1999, iar până în 2004, Europa nu a mai avut o confruntare între cei mai buni jucători de pe continent.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite