Beijing: Simona Halep joacă marţi, de la ora 9.30, contra unei chinezoaice. Posibil duel cu Şarapova în semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românca va evolua marţi (ora 09.30, DolceSport) la simplu, în turul doi, cu Lin Zhu, o chinezoaică de 20 de ani, aflată pe locul 167 WTA.

Simona Halep a câştigat luni la dublu, alături de Raluca Olaru, meciul disputat contra perechii Kalaşnikova - Koukalova (Georgia – Cehia), scor 6-4, 7-6, şi s-a calificat în optimile de finală a turneului de la Beijing. 

Românca va evolua marţi (ora 09.30, DolceSport) la simplu, în turul doi, cu Lin Zhu, o chinezoaică de 20 de ani, aflată pe locul 167 WTA. Lin a primit un wild card de la organizatori de care a profitat din plin, depăşind în primul tur o sportivă mult mai bine cotată, pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova.
Meciul e la îndemâna Simonei, care are nevoie să avanseze cât mai mult pentru a nu pierde poziţia a doua, râvnită de Petra Kvitova şi de Maria Şarapova. După o victorie „programată” marţi, cu Lin Zhu, Halep va întâlni câştigătoarea partidei Madison Keys – Andrea Petkovici, iar în sferturi ar putea da peste Eugenie Bouchard. În fine, dacă toate calculele se respectă, Simona se va revedea, după cinci meciuri pierdute, cu Maria Şarapova.

Tot la Beijing, Serena Williams a fost protaganista unei reveniri spectaculoase în primul set al meciului cu Silvia Soler-Espinosa, întorcând scorul de la 5-0 şi 40-15 pentru jucătoarea din Spania. Serena s-a impus cu 7-5 şi a „fluierat” în setul al doilea, scor 6-2.  

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite