Becali, fără ruşine: Patronul FCSB a dat de pământ cu arbitrajul, deşi echipa sa a fost avantajată la Cluj. „Eşti în junglă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Ovidiu Haţegan a comis o serie de erori mari în derby-ul etapei a doua din play-off. N-a acordat un penalty clar pentru CFR şi l-a eliminat gratuit pe Pintilii. Chiar şi aşa, cel care a urlat la final a fost patronul FCSB-ului.

Dintre erorile comise duminică seara, cea mai mare a fost cea în care CFR Cluj n-a primit o lovitură de la 11 metri la scorul de 1-0. 

Dacă ar fi primit penalty şi ar fi marcat, formaţia din Gruia ar fi condus cu 2-0 cu 32 de minute înainte de final. Apoi, după această fază, a venit eliminarea eronată a lui Pintilii, ce-i drept într-un moment în care FCSB era pe val.

La finalul meciului, în stilul său caracteristic, Gigi Becali l-a desfiinţat pe Ovidiu Haţegan, punându-i în cârcă şi o greşeală inexistentă: penalty-ul acordat pentru CFR în prima repriză.

Ce a spus Becali la Pro X?

*Sunt mulţumit de rezultat, pentru că am făcut egal în deplasare, am marcat şi gol. El (n.r. - Ovidiu Haţegan) ce a zis? Băi, staţi puţin, sunt prietenul vostru. Vă egalez (n.r. - referitor la eliminarea lui Pintilii, după ce Peteleu fusese şi el eliminat), să fie egalitate şi să nu vă aduceţi aminte de trecut, să spuneţi nişte lucruri...

*Părerea mea că aşa a fost. Se ştiu legăturile lor de pe vremuri. Era de aşteptat să dea 11 metri (n.r. - în prima repriză), era de aşteptat! Nu ştiu ce a fost, dar zic că a avut intenţie. Cum să faci asemenea greşeli? Cum să dai asemenea 11 metri, cum, când Culio e cu mâna pe sus? Benzar nu-şi măreşte aria, şi-o micşorează, îi vine mingea pe mână. 

*Ce, suntem la pitici? E arbitru FIFA, nu vede că-şi trage mâna? Nu se poate, e clar despre ce ce vorba! E vădită treaba, nu e clar că a fost vădit? E vădită treaba!

*Mai sunt trei-patru arbitri cu care au legături din trecut. Nu-i lăsa ei pe CFR, prietenii lui, în zece, fără un jucător pe teren. 

*Asta e România, asta e ţara noastră, nu ştiu când se va termina...

*Măcar arbitrii care sunt tineri, dă-i pe ăia! Dă-l pe Feşnic, nu mă interesează că e de la Cluj. Cum nu greşeşte, bă, Feşnic? Avram cum nu greşeşte? Kovacs cum nu greşeşte? Mai greşesc şi ei, fac greşeli mici, dar aşa ceva...

*Viciere de rezultat! Unde te trezeşti, eşti în junglă, îţi baţi joc de oameni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite