Becali îşi smulge părul din cap: FCSB, rezultat dezolant la debutul lui Teja! Bălgrădean şi Planici s-au făcut de râs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali i-a promis lui Mihai Teja că îl va lăsa în pace până la finalul acestui campionat, însă la cum a pornit echipa în 2019, cu siguranţă, antrenorul va avea viaţă grea.

Fără victorii cu Mihai Teja în amicale (echipa a remizat cu Lucerna, Shanghai Shenua şi Dinamo Kiev), FCSB şi-a continuat şirul egalurilor şi în campionat. 

Pe terenul celor de la Dunărea Călăraşi, o echipa venită după şase înfrângeri consecutive în campionat, FCSB n-a fost în stare să obţină alt rezultat decât un 1-1. Man a deschis scorul (16), însă apoi o gafă a cuplului Planici - Bălgrădean a dus la golul egalizator semnat de Ndiaye (30).

Egalul a fost o mare victorie pentru tehnicianul gazdelor, Dan Alexa, cel care a fost în cărţi pentru a fi numit la FCSB după demiterea lui Nicolae Dică. Doar că drumul fostului dinamovist spre banca roş-albaştrilor a fost blocat de Mihai Stoica. Probabil, din dorinţa prea mare de răzbunare faţă de această situaţie, Alexa s-a şi mişcat precum un leu în cuşcă pe margine şi, într-un final, a fost eliminat, fiind trimis în tribune.

  

Liga I, clasament, play-off

1. CFR Cluj 47 de puncte

2. FCSB 41 de puncte

3. CS U Craiova 38 de puncte*

4. Sepsi 33 de puncte*

5. Viitorul 33 de puncte*

6. Astra 32 de puncte

*echipe cu câte 21 de meciuri disputate

CITEŞTE ŞI:

*Becali a „turbat“, în direct, la televizor: Patronul FCSB-ului a anunţat ce va face după rezultatul dezolant de la Călăraşi

Ziua marilor suprize: CFR a ratat şansa de a profita de pasul greşit făcut de FCSB. Rezultatul de la Cluj i-a ruinat pe pariori

*FCSB, în stare de şoc: Teja, discurs de antrenor speriat. Man a dat declaraţia zilei: „N-am nicio explicaţie!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite