VIDEO Bă(t)ut rău. Chiricheş, integralist în eşecul la scor cu Manchester City (1-5)!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În turul campionatului, City a spulberat-o pe Tottenham cu 6-0. Miercuri seară, "cetăţenii" i-au mai învins o dată la scor pe londonezi, într-un meci în care Chiricheş a fost destul de ezitant.

La cinci zile după distracţia bahică de la Bucureşti, Chiricheş a intrat pe teren în derby-ul cu City. 

"Nu va fi amendat. A avut un weekend liber, iar acum trebuie să joace bine miercuri, cu Manchester City", comentase Tim Sherwood, antrenorul lui Tottenham, înregistrarea cu Chiricheş.  

Doar că partida de pe "White Hart Lane", de miercuri seară, n-a ieşit deloc cum ar fi vrut Sherwood, la primul eşec pe banca londonezilor. 

City i-a mai aplicat o bătaie serioasă lui Tottenham (5-1), aproape la fel cu cea din tur, de pe "Etihad" (6-0)

Atunci, Chiricheş n-a evoluat, iar poarta lui City a fost apărată de Pantilimon. Acum, goalkeeper-ul român a rămas pe bancă, după ce şi-a pierdut de câteva etape locul de titular în dauna lui Joe Hart, iar Chiricheş a fost integralist la Tottenham. 

Doar că n-a reuşit să stopeze ofensiva "cetăţenilor", iar Aguero i-a dat mai bătăi de cap. De altfel, argentinianul a şi deschis scorul (15), după ce-a decolat de lângă fundaşul român. Singura bilă neagră într-o seară perfectă pentru City a fost însă accidentarea lui Aguero, care n-a rămas pe teren decât 45 de minute.

Masacrul lui Spurs a fost semnat însă în partea secundă, odată cu eliminarea lui Rose, pentru un fault în careu, şi penalty-ul transformat de Yaya Toure (51). Dzeko le-a mai dat o lovitură gazdelor, peste doar două minute, pentru 3-0. 

Reuşita lui Capoue (59) a fost doar un foc de paie pentru gazde. În inferioritate, londonezii au mai primit două goluri, autori Jovetic (78) şi Kompany (89), într-o partidă în care întreaga defensivă a fost la pământ, mai ales pe partea stângă, dereglată de eliminarea lui Rose. 

Deşi n-a fost cel mai slab fundaş al lui Spurs, Chiricheş a deviat de două ori nefericit balonul, la golurile lui Dzeko şi Jovetic. 

City a profitat de egalurile lui Arsenal (2-2 la Cardiff) şi Chelsea (0-0 acasă cu West Ham) şi a urcat pe primul loc, cu 53 de puncte, unul peste "tunari" şi trei în faţa "albaştrilor". 

Urmează derby-ul cu Chelsea, luni, pe "Etihad". Tottenham e pe cinci, cu 10 puncte mai puţin decât City. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite