Batjocorite în Italia: Muguruza şi Gavrilova au stat pe teren până la o oră ridicolă. Meci fabulos în faţa unor tribune goale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turneul de la Roma şi-a programat ultima partidă din turul II în nişte condiţii care nu sunt demne de o competiţie de o asemenea anvergură.

14 de meciuri de simplu au fost programate, miercuri, la Roma, primele partide începând de la ora 12, ora României. Apoi însă, treptat, programul anunţat iniţial s-a dat peste cap, deoarece unele dintre partide s-au lungit. 

Drept urmare, s-a ajuns la o situaţie incredibilă: ultima confruntare a zilei, cea dintre Muguruza (3 WTA) şi Gavrilova (24 WTA) a început la ora 23.50, ora României! Din această cauză, cele două sportive au jucat în faţa unor tribune aproape goale. 

Ca şi cum această programare aiurea n-ar fi fost de ajuns - în mod normal, meciul se putea juca joi - duelul Muguruza - Gavrilova s-a şi lungit extrem de mult şi s-a încheiat la ora 03.02 dimineaţa, ora României (02.02, ora Romei)! Meciul a fost decis după 3 ore şi 8 minute, scor 5-7, 6-2, 7-6 pentru Gavrilova. Aceasta a salvat două mingi de meci, înainte de a câştiga un tie-break sufocant.

În optimi, Gavrilova o va întâlni, astăzi, pe Şarapova (40 WTA). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite