Barcelona pregăteşte trei "tunuri" şi pune la bătaie 100 de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Koke
Koke

Interdicţia FIFA aplicată Barcelonei, care nu mai poate face transferuri de la 1 septembrie până în ianuarie 2016, îi determină pe şefii clubului să declanşeze o ofensivă în următoarele zile.

Pe lista de achiziţii se află trei nume grele, Reus (Dortmund), Cuadrado (Fiorentina) şi Koke (Atletico Madrid), pentru cumpărarea cărora Barcelona pune la bătaie 100 de milioane de euro. Cel mai ieftin dintre ei ar fi reus, care are o clauză de reziliere a contractului de 25 de milioane de euro.
Până să rezolve aceste mutări, Barcelona a debutat cu dreptul în noul sezon şi a învins cu 3-0 pe Elche, în condiţiile în care a avut numeroase probleme, între care şi faptul că din minutul 44 a jucat în zece oameni, după eliminarea lui Mascherano. Fără Suarez şi Neymar, Barca a avut în Messi omul său numărul 1, argentinianul reuşind o „dublă”. El a ajuns astfel la 245 de goluri în 278 de meciuri jucate în campionatul Spaniei. El se află la doar şase goluri de recordul lui Temo Zarra, care datează de 70 de ani şi care e cel mai prolific fotbalist din istoria campionatului spaniol. Remarcabil este şi faptul că este pentru a patra oară la rând când Messi începe un sezon cu o „dublă”.
Nu doar Messi a fost premiantul zilei, ci şi spaniolul de origine marocană Munir El Haddadi, care a debutat cu gol pentru Barcelona. Puştiul de 18 ani, promovat de Luis Enrique de la echipa a doua a clubului, a făcut furori în pregătiri, iar tehnicianul catalanilor a decis să înceapă sezonul cu el şi să-l lase pe banca de rezerve pe mult mai experimentatul Pedro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite