Balaci, sfârşit tragic: Ce i-a cerut mamei sale cu doar câteva minute înainte de a se stinge din viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Balaci

Ilie Balaci avea 62 de ani şi, potrivit apropiaţilor, era într-o stare fizică bună. De aceea, nenorocirea de duminică a fost cu atât mai şocantă.

Ilie Balaci s-a aflat în momentul morţii sale la Craiova, în casa mamei sale. El ajunsese la Craiova cu intenţia de a urmări, duminică seară, derby-ul CS U Craiova - FCSB.

Din păcate, fostul mare fotbalist s-a stins din viaţă în dimineaţa partidei, iar reporterul Digi Sport, Toni Sorică, a relatat cum s-au petrecut ultimele momente din viaţa lui Balaci.

„Ilie Balaci aseară a fost la o petrecere, alături de câţiva prieteni, la ziua unei cunoştinţe. A ajuns la ora 3-3 şi jumătate la locuinţa mamei sale, în cartierul Rovine. S-a trezit de dimineaţă bine, iar apoi, din spusele mamei şi a vecinilor, ar fi simţit mici probleme, nu s-a simţit bine, i-a spus mamei că ar fi bine să-i facă un ceai cu lămâie. Nu avea, se pare, lămâie în casă, a mers la o vecină, iar în momentul când s-a întors, l-a găsit inconştient pe Ilie Balaci“, a spus reporterul.

La ora 09.40, mama fostului fotbalist a sunat la 112. Între timp, una dintre vecine, medic de profesie, i-a făcut masaj cardiac până la sosirea ambulanţei. Echipajul ajuns la faţa locului şi a continuat procedurile de resuscitare, iar apoi a fost înlocuit de o autospecială SMURD. Nici medicii n-au mai reuşit însă să facă nimic şi au declarat decesul la ora 11.15 din cauza unui accident vascular cerebral.

Citeşte şi:

Scrisoare emoţionantă a lui Boloni, la dispariţia prietenului său 

Balaci a avut un viciu periculos: „Făceam asta de la 18 ani!“. Lucescu, avertisment pentru foştii jucători trecuţi de 50 de ani

Ilie Balaci s-a întors spre soţie şi a început să plângă: „Am fost lăsat în stradă“

Ilie Balaci a murit supărat pe Craiova: „Nu mi-a oferit nimic!“. Răspuns tranşant despre comparaţia cu Hagi

VIDEO Filmul morţii lui Ilie Balaci. Înainte de deces a reclamat dureri puternice în gât. Soţia, cu lacrimi în ochi: „Atât a iubit Craiova asta, că a murit aici”

Cristi Chivu şi un regret tardiv: N-am apucat să-ţi mulţumesc

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite