Atac fără precedent al comentatorului televiziunii publice la adresa conducerii FRF, în direct şi fără menajamente, la finalul meciului cu Danemarca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conducerea FRF FOTO Gazeta Sporturilor
Conducerea FRF FOTO Gazeta Sporturilor

Egalul cu Danemarca, scor 0-0, care ne compromite în mare măsură şansele de calificare la Mondiale, a determinat o reacţie dură la adresa conducerii FRF.

Marian Olaianos, unul dintre crainicii TVR, şi-a încheiat comentariul de la finalul meciului cu un discurs extrem de acid: 

"Acesta a fost meciul, trebuie să încercăm să fim doar lucizi şi sinceri cu noi înşine. Iar această luciditate ne obligă să spunem lucrurilor pe nume.Am ajuns aici, să ratăm calificarea nu la jumătatea drumului, ci la începutul începutului, când ni s-a livrat o păcăleală în locul valorii şi amatorismul în locul perfomanţei. Să fim bine înţeleşi: nu baieţii de pe gazon sunt de vină, sau în prea mică măsură este vina lor.De vină sunt cei care au luat în grijă fotbalul românesc fără să-l iubească, fără să-l cunoască, fără să-i respecte istoria şi pe cei care au făurit-o. De ajuns cu asta! Lăsaţi fotbalul pe mâna celor care l-au respectat şi îl cunosc!

Unii ar trebui să meargă acasă, să închidă uşa şi să închidă şi această pagină urâtă de istorie a fotbalului nostru. Cred că trebuie să-i lăsăm pe Hagi şi pe cei din generaţia adevărată să salveze ce e de salvat.Nu e momentul acum pentru toate concluziile, dar loc de una este cu siguranţă: să aducem din nou calitate în loc de predictibilitate şi atunci vom merge din nou la Mondiale!", a spus Olaianos citat de gsp.ro. 

CTP după meciul României cu Danemarca: "Tricolorii n-au urinat suficient în chiuvetă?"

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite