Atac fără precedent la adresa lui Lucian Bute: „Este ruinat! Toată lumea ştie!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Bute va încerca să-ţi recâştige centura mondială IBF pe 28 noiembrie, când va boxa la Quebec cu britanicul James De Gale.

Până atunci, Bute a fost pus violent la zid de Carl Froch, cel care i-a luat centura mondială în 2012, după ce l-a făcut KO în 4 reprize. Froch i-a transmis un mesaj lui De Gale, susţinând că acesta va avea o misiune faciolă în faţa românului. "Înţeleg că va merge acolo şi va câştiga în jur de două milioane de lire pentru un meci cu un Bute absolut ruinat! E ruinat de când l-am învins eu, toţi ştiu asta. Va fi o luptă tacticizată, bazată pe tehnică, dar pe care DeGale o va câştiga lejer, pentru că Bute e terminat. Problema e în ce moment al meciului va obţine victoria James", a spus Froch, conform The Sun. 

Lucian Bute este însă încrezător în şansa sa şi e convins că victoria va fi de partea lui. "Pe 28 noiembrie voi obţine a cincea victorie, voi fi campion mondial. E valoros, e puternic, e campion olimpic la amatori şi campion mondial la profesionişti, dar asta nu mă împiedică să dau tot ceea ce am mai bun pentru a-l învinge", a afirmat Bute.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite