Antrenorul lui City: „Chelsea, echipă mică. Parcă am jucat cu Stoke“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manchester City şi Chelsea au încheiat la egalitate, 1-1, în derby-ul etapei a opta, din Premier League, un meci la finalul căruia Manuel Pellegrini, antrenorul „cetăţenilor“, a pus tunurile pe stilul lui Jose Mourinho.

City a dominat partida, a încheiat cu 58% posesie şi-a dominat adversarul şi la alte capitole (16-6 la raportul şuturilor la poartă, 14-2 la cornere), dar Chelsea a fost foarte aproape de o victorie. La scurt timp după eliminarea lui Zabaleta (66), „albaştrii“ au deschis scorul la capătul unui contraatac, prin Schurrle (). 

„Am evoluat 90 de minute împotriva unei echipe care doar s-a apărat. Eu n-aş fi fericit dacă aş juca aşa. 10 oameni în propria jumătate – au marcat pe contraatac apoi au continuat să se apere până la final. Exact la fel a jucat şi Stoke aici“, a declarat după meci chilianul Manuel Pellegrini. 

Manchester City a reuşit totuşi să egaleze pe final, chiar prin Frank Lampard , jucătorul care a evoluat 13 ani la Chelsea. 

Împrumutat la City până în primăvară, de la New York City, Lampard (36 de ani) nu s-a bucurat după golul reuşit împotriva fostei sale echipe. 

Vezi şi 

VIDEO Manchester City-Chelsea 1-1. Lampard s-a răzbunat pe fosta sa echipă, pe care a privat-o de o mare victorie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite