Antrenor nou pentru CSM Bucureşti. Cine le va conduce pe „tigroaice“ în noul sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea clubului CSM Bucureşti a anunţat numele antrenorului care le va conduce pe Cristina Neagu şi colegele sale în noul sezon.

Acesta este suedezul Magnus Karl Johansson."Născut pe 15 decembrie 1969 la Goteborg (Suedia), Johansson vine în România după doi ani petrecuţi în Norvegia, la Molde HK. Cu o experienţă de 25 de ani pe bancă, noul antrenor al Tigroaicelor este multiplu campion al Suediei atât în Liga Feminină, cu echipa IK Savehof, cât şi în cea masculină, cu Redbergslids IK. Cu ambele formaţii a evoluat şi în Liga Campionilor. Totodată, Johansson a fost secundul naţionalei Suediei în perioada 2008-2011, timp în care Per Johansson a fost principal, câştigând medalia de argint la Campionatul European din 2010", se arată în comunicatul clubului.

"Sunt bucuros pentru încrederea pe care conducerea clubului CSM Bucureşti o are în mine. Sunt de asemenea bucuros pentru faptul că am ocazia să fac parte din staff-ul tehnic al unei echipe atât de importante din handbalul european. Abia aştept să începem meciurile în faţa suporterilor români. O să dau tot ce am mai bun pentru a obţine cele mai bune performanţe cu CSM Bucureşti!", a spus Magnus Karl Johansson.

Actuala campioană a României şi câştigătoarea Ligii Campionilor din 2016 se reuneşte pe 16 iulie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite