Andy Murray s-a logodit. Cine este viitoarea soţie, Kim Sears

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andy Murray şi Kim Sears. FOTO: BBC
Andy Murray şi Kim Sears. FOTO: BBC

Jucătorul de tenis scoţian Andy Murray s-a logodit săptămâna aceasta cu fiica antrenorului de tenis Nigel Sears, Kim Sears, fapt confirmat de agentul scoţianului, informează BBC.

Murray, în vârstă de 27 de ani, formează un cuplu cu Sears din 2005, aceasta venind în mod regulat la meciurile jucătorului de tenis. Marea întrebare a fost pusă, potrivit celor apropiaţi de tenisman, miercuri.

În urmă cu câteva luni, în timpul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri pe internet, Murray glumea că după turneul de la Wimbledon se va căsători. Ulterior, a anunţat cei 2.3 de fani de pe Twitter de trei lucruri pe care nu le va face: „Nu fumez iarbă (n.r.-marijuana), nu mă căsătoresc(încă) şi nu o să-l ucid pe Rafael Nada”.

Totuşi, Murray a decis să treacă la un alt nivel în cadrul relaţiei de nouă ani pe care o are cu Sears.. Născută în Sussex. Sears este fiica fostului şef al Lawn Tennis Association, Nigel Sears. Fost jucător de tenis, Nigeal Sears este în prezent antrenor de tenis printre persoanele pregătite de el fiind Ana Ivanovici şi Daniela Hantuchova.

Kim Sears a fost descrisă într-un interviu acordat de mama lui Andy Murray, Judy Murray, unei publicaţii drept „cel mai bun lucru întâmplat lui Andy”.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite