Andreea Mitu va participa în premieră la turneul WTA de la Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Mitu
Andreea Mitu

Jucătoarea de tenis Andreea Mitu (100 WTA) se pregăteşte pentru turneul de la Madrid, urmând să evolueze în calificările acestuia.

Competiţia îi aparţine lui Ion Ţiriac, este pe zgură şi se va desfăşura în perioada 2-9 mai, cu o zi înainte fiind programate partidele pentru accederea pe tabloul principal.
„Joi se va stabili tabloul meciurilor, vineri o să încep să joc în calificări, unde o să am două partide. Turneul e foarte tare şi mă bucur că am reuşit să particip, am avut o şansă mare, pentru că mi s-a îmbunătăţit clasamentul în ierarhia mondială a tenisului feminin şi aşa am reuşit să intru. E prima oară când joc la Madrid, e un turneu foarte frumos din câte am înţeles, pe lângă faptul că e foarte tare şi că adună cele mai mari nume din tenisul mondial“, a declarat Andreea Mitu pentru www.iClara.ro.

La turneu vor mai participa, din partea României, Simona Halep (2 WTA), Irina Begu (33 WTA), Monica Niculescu (61 WTA), Alexandra Dulgheru (69 WTA) şi, la masculin, Marius Copil (180 ATP).Body

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite