Andone, românul umilit la Madrid: Real a desfiinţat Deportivo şi a făcut scorul serii în Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Andone
Florin Andone

„Galacticii“, fără victorie în campionat de trei etape, perioadă în care au înregistrat două eşecuri şi un egal, şi-au descărcat nervii pe cei de la La Coruna, iar Florin Andone a asistat de pe teren la un veritabil „măcel“.

Cândva o formaţie redutabilă în La Liga, Deportivo La Coruna fie că s-a aflat în ligile inferioare în ultimii ani, fie că a fost ciuca bătăilor în primul eşalon.

Duminică, pe „Santiago Bernabeu“, trupa la care evoluează Florin Andone şi-a arătat limitele, fiind spulberată de un Real Madrid aflat în criză de formă. Oaspeţii au făcut „greşeala“ de a deschide scorul în minutul 23 prin Adrian, fază la care Andone, titular, n-a avut nicio contribuţie. La 1-0, Deportivo s-a băgat cu fundul în poartă şi era evident că nu va rezista. De altfel, până la pauză, Real a înscris de două ori prin Nacho (32) şi Bale (42). Dezastrul avea să vină însă după pauză pentru oaspeţi.

Cu un Ronaldo dezlănţuit, gazdele au mai punctat de cinci ori: Bale (58), Modrici (68), Ronaldo (78, 84), Nacho (88). Ronaldo a avut şi o pasă decisivă pentru reuşita de 4-1.

Florin Andone a fost ultimul jucător schimbat la Deportivo, în minutul 79, atunci când scorul era 5-1. Cât timp s-a aflat pe teren, românul a încasat un „galben“ pentru un fault dur la Casemiro, cu crampoanele în faţă, şi a avut şi două mari ocazii de gol.

Real Madrid ocupă locul 4 cu 35 de puncte, la 16 puncte de liderul Barcelona. Deportivo La Coruna e pe 18 din 20, loc retrogradabil, cu 16 puncte. Trupa lui Andone e la două puncte de poziţia a 17-a, prima care asigură rămânerea în primul eşalon.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite