Alex Chipciu: "Îi dedic acest gol crainicului stadionului". Toate reacţiile după Petrolul - Steaua 1-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul Stelei spune că echipa roş-albastră îşi domină orice adversar din România, ăn vreme ce antrenorul Constantin Gâlcă acuză apărarea supraagloemrată a adversarilor.

Petrolul şi Steaua au încheiat la egalitate, scor 1-1, manşa tur a semifinalelor Cupei României. 

Gazdele au deschis scorul prin Tchite, în minutul 22, oaspeţii reuşind egalarea prin Chipciu, în minutul 90+4.

1-0: Vasilache a executat o lovitură liberă de la 30 de metri lateral dreapta şi Tchite a înscris din cădere, de la 6 metri.

1-1: Tănase a centrat din partea dreaptă, Prepeliţă i-a aşezat mingea lu Chipciu şi acesta a egalat cu latul din 6 metri.

Petrolul Ploieşti: Pechana - Alcenat, Geraldo, Ipsa, Fanchone - Marinescu - Astafei, Vasilache (Al. Coman '70), Satli, Teixeira (Mareş '90+1) - Tchite (Peteleu '69). Antrenor: Mircea Rednic.

Steaua Bucureşti: Arlauskis - Râpă, Papp (Tamaş '58), Varela, Toşca - Prepeliţă, Bourceanu (Neagu '74) - Ad. Popa, Chipciu, Tănase - Ţucudean (Rusescu '46). Antrenor: Constantin Gâlcă.

Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua: "După un joc prudent din partea Petrolului şi un gol norocos al lor, noi am controlat meciul. Uneori nu ne-a ieşit, ei s-au apărat mult şi n-am avut foarte multe ocazii clare, dar am dat gol în minutul 94 şi asta arată că suntem o echipă puternică. Credeam că batem, nu că stăm până în ultima secundă!"

Costel Gâlcă, antrenor Steaua: "Nu la fiecare meci jucăm extraordinar, dar dacă am marca, ar fi perfect. Ne e greu, pentru că toate echipele se cam pun în jumătatea lor şi aşteaptă contraatacul. Dăm importanţă şi Cupei şi Cupei Ligii, pentru că vrem să câştigăm toate titlurile. Nu va fi uşor, dar sper să ne atingem obiectivele".

Alexandru Chipciu, mijlocaş Steaua: "Dumnezeu e cu noi pentru că suntem buni şi jucăm fotbal. Meritam să egalăm. Nu cred că golul meu a fost salvator. S-a întâmplat ce era normal să se întâmple. Petrolul a dat gol şi s-a mulţumit cu acel scor, iar noi am dominat. Este un rezultat normal! Nu vreau să mă laud, dar Steaua domină orice ehcipă din România. Îi dedic acest gol crainicului stadionului pentru că am auzit despre aroganţele de dinainte de meci şi pentru că imediat după ce au marcat ne-a numit FCSB. Nu cred că era nevoie de aceste ironii. Noi suntem Steaua Bucureşti". 

Cristi Tănase, mijlocaş Steaua: "Am avut noroc că am egalat în ultimele clipe, dar meritam remiza pentru că noi am controlat jocul de la început şi până la sfârşit. Ne-am simţit singuri, avem nevoie de fani"

Andrei Prepeliţă, mijlocaş Steaua: "Nu suntem mulţumiţi cu acest egal. Suntem Steaua şi trebuie să câştigăm mereu. Totuşi, uneori e greu să marchezi în faţa unor adversari care se apără pe două linii"

Mohamed Tchite, atacant Petrolul: "Cred că Steaua e favorită după acest meci, dar noi am avut două penalty-uri neacordate, care ne puteau aduce victoria. Cred că arbitrii au greşit. O să se vadă pe reluări. E posibil ca el să nu fi văzut faza, dar ar fi trebuit să acorde penalty."

Mircea Rednic, antrenor Petrolul: "A fost un meci bun al echipei noastre. S-a simţit lipsa aportului unui atacant adevarat. Am suferit la acest capitol. N-am mai reuşit să fim periculoşi. Steaua a avut parte de o dominare, dar fără să fie periculoasă în atac. Nu a avut ocazii să zic că trebuia să dea gol mai devreme. Noi am avut şi bară. Dacă era 2-0, cu un pic de şansă, la şutul lui Teixeira, era altfel meciul. Calificarea nu e decisă, deşi am văzut că steliştii se bucurau foarte tare la final"

Geraldo Alves, fundaş Petrolul: "Cred că am dominat în a doua repriză, dar ceva nu a funcţionat pentru că am primit gol în final. Obiectivul nostru era să nu primim gol pe teren propriu, de aceea nu e un rezultat bun. Dar încercăm victoria în Ghencea. Steaua nu e favorită, noi suntem. În campionat nu depinde numai de noi, dar în Cupă, da! Petrolul trebuie să fie favorită în orice competiţie."

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite