Adidas a lansat mingea care va fi folosită la finala Ligii Campionilor de la Cardiff

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mingea finalei
Mingea finalei

Odată cu fazele finale din UEFA Champions League, adidas lansează mingea oficială, care va fi folosită în timpul compeţitiei dintre cele mai bune echipe din Europa.

Celebrând Ţara Galilor, gazda finalei de anul acesta, mingea conţine printuri cu imaginea unui dragon. Aceasta a fost inspirată de faimoasa emblemă naţională care este evidenţiată pe steag.

Echipa adidas a călătorit în Cardiff în timpul procesului de creaţie şi a fost inspirată de puterea şi forţa ce reprezintă dragonul în mitologia Celtică. De aceea, dragonul desenat simbolizează ferocitatea jocurilor din ultimele faze.

De asemenea, mingea oferă beneficiile de performanţă necesare pentru a se potrivi cu standardul jucătorilor din aceaste faze avansate ale competiţiei, precum Messi, Bale, Suarez şi Müller. Textura sa exterioară este în concordanţă cu toate mingiile oficiale adidas UEFA Champions League şi oferă o aderenţă optimă, în timp ce design-ul fără cusături creat prin lipirea la căldură a panorilor în formă de stele asigură o atingere mai bună.

Mingea adidas pentru finala din Cardiff 2017 va fi utilizată în timpul jocurilor UEFA Champions League desfăşurate în perioada 14 Februarie -3 Iunie.

Mingea se găseşte în magazinele adidas din Romania, la preţul de 610 RON.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite