Adevărul Live: Cum poate reacţiona România după ce handbalistele au fost batjocorite de Federaţia Mondială

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Neagu
Cristina Neagu

De la ora 12.00, vom dezbate un caz care a provocat un val de indignare printre jucătoarele naţionalei de handbal, dar şi fanii primei reprezentative.

România s-a clasat pe locul 3 la recent încheiata ediţie a Campionatului Mondial, însă tratamentul de care au parte Cristina Neagu şi colegele ei e unul lipsit de respect.

După ce au fost dezavantajate, în mod grosolan, de arbitraj în semifinala cu Norvegia, după cum „Adevărul“ a scris aici, marţi, handbalistele au primit o altă lovitură. Federaţia Internaţională de Handbal (IHF) a luat dreptul României de a găzdui turneul preolimpic, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Cum regulamentele au fost schimbate din mers, ceea ce e anormal, rămâne de văzut cum va reacţiona Federaţia Română de Handbal (FRH), mai ales că jucătoarele pregătite de Tomas Ryde şi-au manifestat deja furia vizavi de hotărârea IHF.

De la ora 12.00, jurnaliştii „Adevărul“, Amir Kiarash şi Alex Ştefan vor dezbate acest caz şi vor încerca să obţină şi punctul de vedere al lui Alexandru Dedu, preşedinte FRH.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite