Adevărul campionilor:„Principala armă a lui Adrian este seriozitatea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Am crescut practic în tenisul de masă alături de Adi. Când am ajuns eu prima dată, la nouă ani, în sala de antrenament din Bistriţa, el începuse deja acest sport.

A fost un băiat muncitor încă din copilărie, şi-a dat seama că poate ajunge sus doar fiind un profesionist desăvârşit. Din punct de vedere tehnic are un rever de excepţie, dar nu aş neglija nici celălalte lovituri, pentru că este în general tipul de jucător complet.

Fără să iau din meritul altor băieţi, cred că Adi a ţinut în spate naţionala României în ultimii ani şi, fără contribuţia lui, nu se puteau obţine cele trei medalii de bronz de la Campionatele Europene. Chiar dacă nu mai este la prima tinereţe, am încredere că Adrian poate obţine o medalie şi la individual în anii ce vor urma.

A fost de câteva ori foarte aproape să-şi realizeze acest vis, dar a avut ghinionul să întâlnească mereu adversari în vârf de formă. Nu este totuşi încă trenul pierdut pentru el. Totul depinde acum doar de dorinţa lui de a continua la nivel înalt.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite