Accident groaznic la schi: Comentatorul, în stare de şoc! S-au auzit ţipetele sportivei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rosina Schneeberger a fost luată cu elicopterul şi dusă de urgenţă la spital
Rosina Schneeberger a fost luată cu elicopterul şi dusă de urgenţă la spital

Din păcate, cursele destinate profesioniştilor furnizează, aproape în fiecare sezon de iarnă, momente terifiante, unele cu urmări tragice.

Schiul rămâne un sport extrem de periculos! Pilotul de Formula 1, Michael Schumacher, a condus cu peste 300 de kilometri la oră, în cariera sa glorioasă în automobilism, însă a paralizat, după un accident groaznic la schi, suferit în 2013.

Şi nu doar amatorii suferă astfel de traume. Duminică, în slalomul super-uriaş de la Val di Fassa (Italia), Rosina Schneeberger (Austria, 27 de ani), a suferit o accidentare groaznică. Verdictul: dublă fractură de tibie şi peroneu, după cum a relatat Digi Sport. Accidentul suferit de Schneeberger a fost atât de grav, încât până şi comentatorul cursei a fost şocat, când a văzut cum sportiva de 27 de ani se rostogoleşte pe pistă. Şi, aproape imediat, şi-a dat seama că piciorul ei drept s-a rupt, în momentul căzăturii. Pe imagini, se aud şi ţipetele sportivei cauzate de durere.

Drama e că Schneeberger a suferit acum această accidentare, după ce lipsese trei ani din circuitul competiţional din cauza unei probleme, la genunchi.

VEZI CĂZĂTURA GROAZNICĂ A LUI SCHNEEBERGER

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite