A făcut parte din Generaţia de Aur, dar a fost tratat ca pe o cârpă: Selymeş a povestit ce a păţit ca antrenor în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca jucător, fostul fundaş a contribuit la cel mai reuşit turneu din istoria echipei naţionale, Mondialul din 1994. Ca antrenor, el spune că trăit un episod jenant în campionatul românesc.

Tiberiu Selymeş (44 de ani) a adunat 46 de selecţii pentru prima reprezentativă, între 1992 şi 1999, făcând parte din lot pentru Mondialul din 1994, Euro 1996 şi Mondialul din 1998. 

A fost un fotbalist de clasă şi a evoluat la grupări importante, precum Dinamo, Anderlecht şi Standard Liege.

Ca antrenor însă, Selymeş a bifat foarte multe eşecuri, ajungând să plece de la un club la altul, fără a obţine rezultate notabile. În ultima stagiune, a fost demis de la Săgeata Năvodari, la 12 decembrie, după un 1-6 cu Dinamo, iar acum a plecat şi de la Kaposvar (Ungaria).

Într-o intervenţie la Dolce Sport, fostul internaţional a povestit despre experienţa sa ca antrenor în Liga I, acolo unde a pregătit, rând pe rând, Astra, FCM Târgu Mureş şi Săgeata Năvodari.

Ce a spus?

„Iau în calcul orice ofertă din Liga I, dar să fie un proiect serios, nu pe 7-8 etape. Din păcate, în campionatul românesc nu mai există respect. Să vă dau un exemplu de ce mi s-a întâmplat mie anul trecut, dar nu vă spun la ce echipă. Am cîştigat în minutul 87 şi am fost amendat cu 25% din salariu pentru că am obţinut victoria prea târziu. Nu cred că e normal“, a declarat Selymeş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite