Şumudică: "La Gloria aveam contract 1200 de lei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Şumudică pleacă de la Gloria Bistriţa şi povesteşte problemele pe care le-a avut la echipa lui Jean Pădureanu.

"Mâine termin contractul cu Gloria Bistriţa, echipa cu care am vrut să continuu, dar numai în anumite condiţii, nu neapărat financiare, ci legate de aducerea unor jucători. În acest sens am avut o discuţie cu domnul Jean Pădureanu şi am spus să închidem acest an, adică să ajungem la zero cu datoriile din acest an faţă de mine, el spunându-mi că nu poate şi să aştept câteva luni. I-am răspuns că e OK, dar să punem acele datorii pe o hârtie oficială pentru că aflasem că tot ce discutasem cu nea Jean în legătură cu contractul nu erau scrise nicăieri, erau doar pe cuvânt. Prima de rămânere în Liga I n-am primit-o şi nu cred că o voi primi pentru că oamenii s-au văzut cu sacii în căruţă, au profitat de faptul că nu eram în postura să pun eu condiţii în momentul în care am venit la Bistriţa, pentru că trebuia să intru în circuit, să muncesc. Eu zic că am avut rezultate bune, echipa a jucat şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, ne-am salvat. Eu n-am spus daţi-mi banii să semnez, doar i-am făcut domnului preşedinte acea propunere cu restanţele faţă de mine, iar dacă era acceptată imediat, semnam contractul pentru că voiam continuitate. Mereu i-am mulţumit, l-am scos în faţă, însă lumea m-a atenţionat să pun pe hârtie ceea ce fac pentru Gloria. Am avut încredere, am în continuare, dar nu cred că eu sunt singurul fără onoare văzând la FRF că am doar un contract înregistrat pe 10 sau 12 milioane de lei vechi! Asta este purul adevăr, nu ştiu ce să spun. Mâine ar trebui să primească banii de la Ligă, nu ştiu dacă voi primi şi eu ceva, nu ştiu dacă Jean Pădureanu va face ceva de genul acesta pentru că sunt bani meritaţi, am muncit pentru ei" , a declarat Marius Şumudică pentru Sport Total FM.

"De acum încolo voi face totul scris, mi-a fost învăţătura de minte. Tot timpul am avut încredere în oameni, dar asta este, m-am pârlit. Totuşi, eu ma întreb de ce nu am onoare? Pentru că vreau să plec după ce am terminat contractul cu echipa în cazul în care aş avea oferte mai bune? Pentru că nu mi se plătesc restanţele salariale? Pentru că acel contract pe care l-am semnat, pe o anumită sumă de bani, n-a fost înregistrat la Federaţie?"

"Ţin legătura cu Dinu Gheorghe"

"Cu Rapidul n-am avut niciun contact. N-am vorbit cu nimeni de acolo, doar mai ţin legătura cu domnul Dinu Gheorghe, cu care sunt prieten. Nici el n-a fost numit la Rapid şi se face atât tam-tam pe această amiciţie dintre mine şi dânsul, că am veni împreună în Giuleşti. Eu sunt antrenor liber în momentul de faţă ", a mai spus Şumudică

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite