Şah la Wozniacki! Mutarea prin care Simona Halep îşi revendică poziţia de lider mondial WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wozniacki şi Halep
Wozniacki şi Halep

Simona Halep a pierdut locul 1 mondial, după ce a fost învinsă în finala de la Australian Open de către daneza Caroline Wozniacki.

Simona nu este deloc împăcată cu această situaţie şo are şanse uriaşe să revină în fruntea topului chiar în această lună. Mai ales după ultima mutare făcută. Organizatorii turneului de la Dubai au anunţat azi că Simona Halep s-a înscris la competiţia programată în perioada 19-25 februarie. 

"Simona Halep, finalista de la Australian Open şi campioana din 2015 de la Dubai, este gata să încânte pe toată lumea cu extraordinarele sale abilităţi de luptă, îndreptându-se către DDFT Tennis Championships", a scris contul oficial de Twitter al turneului Dubai Duty Free Championships. 

La turneul de la Dubai mai participă Maria Şarapova, Garbine Muguruza, Petra Kvitova, Elina Svitolina (deţinătoarea trofeului), Angelique Kerber şi Karolina Pliskova, dar nu şi Caroline Wozniacki, care anul trecut  a jucat finala şi avea de apărat 585 de puncte. Avantajul Simonei este că ea nu a jucat anul trecut la Dubai, astfel că nu va pierde niciun punct la începutul competiţiie. 

În acest moment, Wozniacki are 350 de puncte înaintea Simonei Halep. Cele două vor juca săptămâna viitoare la Doha, unde Wozniacki are de apărat tot o finală, în vreme ce Halep, care n-a participat anul trecut, nu are de apărat nimic.

Cum a reacţionat Simona Halep când a auzit că fanii îşi vând biletele din cauza ei

În ce constă Terapia Vampir, prin care Simona Halep încearcă o recuperare rapidă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite