În ce constă „Terapia Vampir“, tratamentul revoluţionar prin care Simona Halep încearcă o recuperare  rapidă, înaintea meciului de FED Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep s-a deplasat aseară la Cluj Napoca, acolo unde România va întâlni Canada pe 10 şi 11 februarie, în FED Cup.

Deşi a anunţat că nu va juca în meciurile din weekend, Halep a venit la Cluj cu gândul de a efectua un tratament revoluţionar, care i-ar putea grăbi vindecarea, după accidentarea de la Australian Open. 

Tratamentul pe care Simona îl va face este unul cu plasmă proprie, îmbogăţită cu trombocite (Platelet Rich Plasma - PRP). Cunoscută sub denumirea de ‘Terapia vampir’, este cea mai modernă soluţie de regenerare a organismului prin propriile forţe. Metoda presupune recoltarea şi concentrarea factorilor de creştere din sânge şi reintroducerea acestora în ţesutul cutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulară şi de sinteză de neocolagen pe termen lung. 

”Mă simt bine, însă mai am o durere la talpă. De aceea am venit la Cluj-Napoca, să mă tratez la doctorul Irimia. O să fiu alături de fete. Am venit încă de astăzi şi pentru susţinătorii mei de aici, dar şi pentru a mă trata”, a spus Halep la microfonul Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite