VIDEO Războiul neamţului cu românii: „Sunteţi o ţară coruptă, totul este corupt aici”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
neamtul din rasova

Pe malul Dunării, la 20 kilometri de Cernavodă, un cetăţean german, Bernhard Rolf Kahlert, în vârstă de 60 ani, a declarat război administraţiei locale din comuna Rasova, judeţul Constanţa.

Neamţul a cumpărat, împreună cu soţia sa, o proprietate cu gând să facă o pensiune agroturistică. 

Însă, dezamăgit de corupţia şi hibele sistemului din România, Kahlert s-a apucat de studiat legea românească şi a început să ceară lămuriri pentru toate proiectele comunei.

Nemulţumit, omul a reclamat organelor de anchetă o sumedenie de lucruri: realizarea unor lucrări edilitare, neasfaltarea uliţelor sau pietruirea lor pentru VIP-urile locale, dar cel mai mult l-au deranjat gunoaiele de la marginea satului.

Este o ţară foarte, foarte frumoasă şi cred că face parte dintr-un viitor al Europei pentru că aveţi locuri fantastice peste tot în România şi dacă dacă oameni ar înceta să mai arunce „gunoi” în stradă, sau pe fereastra maşinii, am avea un viitor bun.

Ce sfaturi are germanul pentru români şi cum răspund autorităţile locale la acuzaţiile lui, în reportajul de mai jos:

Pe aceeaşi temă: 

Neamţul care s-a mutat în România şi s-a luat la trântă cu incompetenţa şi lipsa de transparenţă dintr-un sat. Primăriţa: „Să meargă în Germania, dacă nu-i convine“

Neamţul revoluţionar de la ţară a creat grupul Comune Fără Penali: „Dacă eu, ca străin, lucrez pentru poporul român, şi românii trebuie să o facă“

.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite