Urmărit general, rapperul Sişu a fost prins la Obor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Sişu (în centru) a mai fost închis pentru trafic şi deţinere de droguri de mare risc
Tudor Sişu (în centru) a mai fost închis pentru trafic şi deţinere de droguri de mare risc

Cântăreţul Tudor Sişu (34 de ani), fost membru al trupei „La Familia“, a fost prins de poliţişti ieri-dimineaţă. El a fost condamnat în urmă cu câteva zile la patru ani de închisoare de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru deţinere şi consum de droguri.

Rapperul mai fusese condamnat în trecut de Tribunalul Prahova, decizie menţinută şi de Curtea de Apel Ploieşti. Sişu trebuia să se prezinte la poliţie până sâmbătă pentru a fi încarcerat, dar acesta a plecat de acasă. El a fost găsit ieri, de poliţiştii bucureşteni, în apartamentul unui prieten bun, care locuieşte în zona Bucur-Obor, din sectorul 2 al Capitalei.

Doar un an după gratii

Sişu a fost dus imediat la sediul Poliţiei, unde a fost audiat mai bine de o oră. Artistul a ieşit cu cătuşe la mâini şi a fost transportat în arest, la Cercetări Penale. Întrebat de jurnalişti cum comentează condamnarea, cântăreţul nu a vrut să spună nimic. Mai mult, el i-a făcut „circari" pe reprezentanţii presei. „Ştiţi care este norocul vostru? Că a murit Siminică! (n.r. - clovn) Altfel, vă lăsa fără slujbă pe toţi!", a spus acesta. Întrebat dacă va scrie versuri în închisoare, cântăreţul a declarat: „Nu! Voi căuta un character, că afară nu l-am găsit!"

Din cei patru ani de închisoare pe care Sişu i-a primit, acesta va avea de executat doar 32 de luni, pe motiv de bună purtare. Din această perioadă se scade şi timpul în care cântăreţul a stat în detenţie, un an şi jumătate. Astfel, el va sta închis aproximativ un an. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite