Un copil s-a născut dintr-o mamă care a fost bărbat şi un tată, femeie. O poveste incredibilă care a uimit lumea medicală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lumea medicală a fost uimită după ce un cuplu cel puţin ciudat a dat naştere unui bebeluş perfect sănătos. Mama copilului este de fapt bărbat, iat tatăl a fost femeie.

Cai şi Emily locuiesc într-o zonă rurarala din Pennsylvania, Statele Unite şi apar într-un documentar TV intitulat "Însărcinat şi Transexual".

Doctorii erau convinşi că este imposibil ca "tatăl" Cai, în vârstă de 24 de ani, să dea naştere unui copil, mai ales că Emily era considerată că fiind sterilă.

"Din punctul nostru de vedere, suntem un cuplu heterosexual - el este bărbat, dar are organe sexuale femeieşti, iar eu sunt femeie şi am avut cândva organe sexuale bărbăteşti", a spune Emily.

"Nu am plănuit să avem un copil. N-am încercat să facem acest lucru şi nici măcar nu ne-am gândit că s-ar putea întâmpla. Planuaim să adoptăm pentru că, din ce ştiam noi, să avem un copil al nostru era imposibil separat, darămite împreună. Cum s-a întâmplat e un mister, dar suntem foarte recunoscători pentru asta. Cred că atunci când doi oameni se iubesc foarte mult, se pot întâmpla o mulţime de lucruri speciale", a declarat Emily (28 de ani).

Cuplul a făcut sex neprotejat fără să se gândească la riscul unei sarcinii, deoarece Cai, cândva femeie, lua o doză mare de testosteron (hormon masculin), iar medicii îl declaraseră "steril din punct de vedere chimic".

Incredibil este că, prevăzător, Cai şi-a făcut injecţii cu anticoncepţionale, doar ca să fie sigur. Însă la exact nouă luni de la prima lor întâlnire, a descoperit că durerile de stomac sunt, de fapt, un copil: "Eram însărcinată în şapte luni şi nu ştiam. Mă ingrasasem 8 kilograme, însă n-am simţit copilul mişcându-se", scrie Mirror.co.uk.

Povestea cuplului heterosexual va fi subiect de documentar pe Discovery Home. VEZI VIDEO CU PROMO LA EMISUNEA CE VA FI DIFUZATA PE DISCOVERY HOME



Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite