Udrea sare la gâtul PSD-iştilor Bănicioiu, Ponta şi Robert Negoiţă: “Generaţie politică eşuată”.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

Liderul PDL Elena Udrea a declarat azi, la gala Tinerilor Democrat Liberali, că partidul are nevoie de mobilizarea tuturor membrilor pentru a reuşi la următoarele alegeri: "Anul care vine trebuie să ne prindă pe toţi gata de bătălia electorală".

Udrea nu a pierdut ocazia de a lansa un atac la adresa tinerilor din Partidul Social Democrat: "Când mă uit la Victor Ponta, la Nicolae Bănicioiu, la Robert Negoiţă, îmi dau seama că generaţia asta de politicieni a eşuat. Voi aveţi obligaţia să reuşiţi, să fiţi generaţia de politicieni aşteptată de societate, de tineri. Oamenii sunt plictisiţi de actuala clasă politică, au încă speranţa că va veni acea generaţie care să reprezinte interesele lor, o clasă politică în care să creadă. Aveţi şansa să fiţi acea generaţie".


La gala tinerilor din Partidul Democrat Liberal a participat şi premierul Emil Boc. Conform postului de televiziune RTV, acesta nu a fost atent la discursurile rostite, preferând să se joace pe tabletă. Boc ar fi accesat un site de cultură generală, unde şi-ar fi testat cunoştinţele din domeniul "capitalele lumii".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite