Trăim pe picior mare şi frumos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Picioarele sunt cel mai expuse vara, atunci când rareori mai ieşim din sandale. Din această cauză este absolut necesar să cunoaştem câteva reguli de bază în ce priveşte îngrijirea

Picioarele sunt cel mai expuse vara, atunci când rareori mai ieşim din sandale. Din această cauză este absolut necesar să cunoaştem câteva reguli de bază în ce priveşte îngrijirea picioarelor.

Cum purtatul sandalelor cu ciorapi nu mai este o opţiune în secolul XXI, trebuie găsite metode pentru a ne proteja tălpile de praf şi de ceilalţi factori care contribuie la întărirea pielii, celebrele bătături, de care este atât de dificil să mai scapi, sunt încă o problemă.

Regula de bază este folosirea produselor cosmetice destinate picioarelor, cremele exfoliante, care, spun dermatologii, trebuie folosite cel puţin de două ori pe săptămână, gelurile speciale pentru spălarea picioarelor, care pot fi găsite la majoritatea firmelor cosmetice, de la Nivea la Dove sau chiar la firme specializate cum este Grapefruit Peppermint.

Pe de altă parte, deşi a purta vara o pereche de cizme dintr-un material uşor cu o pereche de pantaloni scurţi sau cu o fustă la fel de scurtă poate fi foarte cool, trebuie evitate totuşi aceste excese care pot contribui şi ele la afecţiunile picioarelor.

Pedichiura trebuie să fie impecabilă, indiferent de ce culoare de lac de unghii folosim. Nu trebuie să exagerăm cu pedichiura french care pare să fie descoperită recent de numeroase românce. Nu în ultimul rând, deşi picioarele arată foarte bine bronzate, nu trebuie exagerată expunerea la soare care poate fi cauza cancerului de piele sau, în cel mai bun caz, a îmbătrânirii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite