Te doare mintea! PSD şi Olguţa Vasilescu transmit printr-un clip populaţiei că poliţiştii şi procurorii sunt incompetenţi!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un clip postat cel puţin pe contul de Facebook al PSD şi pe acela al Olguţei Vasilescu, se induce populaţiei ideea  că poliţiştii şi procurorii sunt incompetenţi. Discutăm de partidul aflat la putere şi de ministrul important al guvernului susţinut de acest partid, nu de orice membru Facebook.

Iată conţinutul verbal al clipului, ilustrat şi de imagini sugestive:

„La metrou are loc o crimă. Se poate întâmpla să fii şi tu prin preajmă. Şi se poate întâmpla ca poliţia incompetentă să nu-l identifice pe ucigaş şi să caute un ţap ispăşitor. Iar tu ai putea fi acel ţap ispăşitor. Poliţia ar spune că tu eşti înregistrat pe camerele de luat vederi deşi nu se vede foarte clar. Asta ţi poate întâmpla acum, chiar ţie! Dar dacă se modifică legea, iar Directiva Europeană intră în vigoare, atunci tu vei avea dreptul să ceri expertizarea probei video. Legea poate fi de partea ta! Nu de partea poliţiei sau a procurorilor incompetenţi. Parlamentul trebuie să modifice legile justiţiei în folosul oamenilor. Gata cu ţapii ispăşitori.“

Ce spune PSD populaţiei? Că poliţia este incompetentă şi nu este în stare să-l identifice pe ucigaş, aşa că va căuta un ţap ispăşitor! Ofiţeri cu zeci de ani vechime, cu sute de cazuri grele rezolvate şi trimise în instanţă unde s-au soldat cu condamnări, caută ţapi ispăşitori pentru că nu sunt în stare să identifice un criminal la metrou. PSD uită că în recentul caz de crima petrecută la metrou, poliţiştilor le-a trebuit doar câteva ore să identifice făptaşul, cu ajutorul camerelor de supraveghere. O performanţă în sine, care a şi fost apreciată ca atare de către specialişti şi populaţie.

Se mai spune în clip că legile justiţiei promovate de parlament vor fi în folosul oamenilor, şi nu a poliţiei şi procurorilor incompetenţi!

Ce să înţelegem de aici? Că suntem la mâna infractorilor, cu poliţişti şi procurori incompetenţi. Şi pentru rezolvarea situaţiei, se cere eliminarea probelor audio-video,  obţinute cu mijloace moderne de înregistrare şi monitorizare.

Oricum, este inacceptabil că partidul care conduce ţara, PSD, să ne spună printr-un clip postat pe pagina sa de Facebook şi pe aceea a ministrului Olguţa Vasilescu, că instituţiile de forţă ale României, Poliţia şi Procuratura sunt formate din oameni incompetenţi, care în loc să identifice infractorii caută ţapi ispăşitori.

Sunt curios ce reacţie vor avea poliţiştii şi procurorii la acuza pe care le-o aduce PSD: sunt incompetenţi şi din cauza aceasta caută ţapi ispăşitori!

Ce încredere să mai aibă cetăţenii că vor fi protejaţi de astfel de instituţii, şi că nu vor fi găsiţi ţapi ispăşitori, fără să fie vinovaţi?

Faptul că şi PSD şi Olguţa Vasilescu au şters postările respective dovedeşte că şi-au dat seama de gafa enormă făcută. Prea târziu.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite