Spitalul "Marius Nasta" a rămas în mizerie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ca această vizită să fie un stimulent pentru colegii mei şi pentru mine. Altfel, nu vor fi rezolvate problemele, dacă noi tot încercăm să le băgăm sub preş", a declarat directorul

ca această vizită să fie un stimulent pentru colegii mei şi pentru mine. Altfel, nu vor fi rezolvate problemele, dacă noi tot încercăm să le băgăm sub preş", a declarat directorul institutului.

Curat la intrare, jale în spatele clădirii
Institutul arată la fel de jalnic. Deşi, la intrare, situaţia pare bună, cu alei curate, în spate sunt clădiri dezafectate şi mormane de mizerie - cărămizi şi resturi de zugrăveală. De trei luni, printre mormanele de moloz s-a deschis o clădire nouă, dar resturile vechii construcţii nu au fost ridicate nici acum. La câteva sute de metri se găseşte o clădire neterminată. "Eu nu cunosc în amănunt contractul cu firma responsabilă de reparaţia clădirii; nu ştiu criteriile de contract şi-mi este greu să fac o evaluare. Situaţia asta s-a perpetuat de ani de zile", se scuză Galie. Directorul ne asigură că se va ocupa de toate acestea, având în vedere că are numai trei săptămâni de când se află la conducerea institutului. "Constructorul este o calamitate. Ei strică toată curtea, lasă mizerie, iar calitatea lucrărilor este deplorabilă", a precizat Nicolae Galie. Despre termenul când se vor rezolva toate acestea, el nu ne-a putut spune. "O să pot să vă spun ceva când o să vorbesc cu factorii de decizie", ne-a mai spus directorul institutului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite