Sfântul Avram

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă Argăseală ar avea un băiat, probabil ar fi cel mai bun produs al clubului Steaua, dacă Unirea Urziceni ar avea echipă de fotbal feminin, Teodora, fata omului de fotbal Mihai Stoica, ar fi şi Miss, şi manager general, dar şi cea mai valoroasă componentă a acestei formaţii.

Istoria poate continua: dacă Mircea Sandu făcea şi un băiat, probabil acum l-ar fi propulsat deja pen­tru bătălia cu Gică Popescu şi cu Constantin Iacov la prezidenţialele FRF, în timp ce fraţii Becali, Victor şi Giovani, ar începe să-şi înveţe fetele cum să dea examen de licenţă FIFA pentru a deveni cele mai bune specialiste în transferuri.

Vasile Turcu ar negocia cu Cristi Borcea pentru ca odraslele să ducă afacerea Dinamo mai departe, iar fiicele lui Copos şi cea a lui Ştefan Pinalti le-ar ţine isonul, umplând seară de seară ecranul talkshow-urilor la televiziunile de sport.

Cu jigniri şi scuipaţi, bineînţeles. Alexandru Piţurcă devine selecţioner, iar Victor Piţurcă îl anunţă la microfonul Adunării Generale a FRF drept noul Mourinho al Olteniei. Stop, ce urmează e chiar adevărat: Marius Avram, care a excelat prin mediocritate, e cel mai bun arbitru din România, conform unei anchete a Comisiei Centrale de Arbi­tri, conduse de tatăl său, Vasile.

Bine că nu mai arbitrează Crăciunescu şi Porumboiu, că nu intrau în top. Dădeau cu mătura înainte de gala în care nepo­tismul dădea noroc cu nesimţirea.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite