PROGNOZA METEO Temperaturile vor scădea în următoarele zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Temperaturile vor scădea în următoarele zile FOTO Adevărul
Temperaturile vor scădea în următoarele zile FOTO Adevărul

Vremea se va răci treptat în următoarele zile, cu temperaturi maxime care se vor îndrepta între 22 - 23 de grade în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei şi temperaturi de 35 de grade Celsius în sudul Olteniei şi sud-vestul Munteniei.

Luni, cerul va fi variabil, cu înnorări şi ploi locale în centru şi în nord-est. După orele pranzului, instabilitatea atmosferică se va accentua in zonele montane si submontane, apoi si in regiunile sudice si sud-estice si se va manifesta  prin  innorări, averse, descărcări electrice si izolat grindină. 

Pe arii restranse, cantitătile de apă vor depăsi 15...20 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, local cu intensificări, mai ales asociat ploilor. Minimele termice vor fi cuprinse intre 8 si 18 grade, usor mai ridicate pe litoral.

În Capitală, vremea va fi în continuare călduroasă, deşi maxima termică va fi uşor mai scăzută, respectiv 31 de grade Celsius. 

Marţi, valorile termice vor continua să scadă in mare parte din tară, cele maxime urmand a se incadra intre 20 si 28 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, temperaturi de altfel normale pentru sfarsitul lunii august. 

Cerul va fi variabil, cu innorări temporare mai ales pe parcursul zilei in sudul, estul si partial in centrul tării si va ploua slab pe arii restranse la munte, in Moldova, Oltenia si vestul Munteniei  si izolat in Dobrogea si sud-estul Transilvaniei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări in regiunile sud-estice. Spre sfarsitul noptii, izolat se va forma ceată. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite