Primăria Capitalei, organizată ca firmă privată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

e liber să plece", a tranşat problema Adriean Videanu.O ţintă a viitoarei organigrame a primăriei vizează crearea ghişeului unic, invocat de fiecare primar general din 1998 şi până în

e liber să plece", a tranşat problema Adriean Videanu.
O ţintă a viitoarei organigrame a primăriei vizează crearea ghişeului unic, invocat de fiecare primar general din 1998 şi până în prezent. Abia acum primăria reuşeşte să intre în posesia unui sediu lângă Parcul Cişmigiu, pentru implementarea proiectului.
Un alt aspect interesant al noilor prevederi îl reprezintă salarizarea. Funcţionarii vor avea un salariu fix, negociat pentru funcţia pe care o ocupă, şi o componentă suplimentară, care va urmări performanţele lor. Organigrama propusă de Videanu cere şi un nou sediu. "Aceste schimbări impun şi schimbarea sediului primăriei, astfel încât organigrama să fie cu adevărat operaţională. Suntem acum la nivelul de studii de fezabilitate şi aşteptăm propunerea specialiştilor pentru un nou amplasament", a spus Adriean Videanu.
Elita municipalităţii
Potrivit noii organigrame, cei doi viceprimari nu se vor mai ocupa în detaliu pentru rezolvarea problemelor cetăţeneşti. Această sarcină va fi delegată către patru directori, care vor constitui o elită a conducerii municipalităţii. Astfel, vor exista patru mari direcţii: dezvoltare urbană, dezvoltare infrastructură, financiar-investiţii şi direcţia operaţiuni (n.r. - cabinet primar ). Pentru realizarea acestei structuri, o societate specializată a lucrat opt luni la elaborarea organigramei, iar costurile s-au ridicat la 250.000 de lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite